Mijn laatste weekje thuis!

Ja, hier dan eindelijk een update. De afgelopen week is snel gegaan, zo snel dat ik was vergeten om ook nog even te bloggen. Maar de titel is geen clickbait, ik ga echt volgende week al verhuizen. “Waar in de vorige blog wist toch nog niet wanneer je de sleutels zou krijgen?” Ja, dat klopt, de vrijdag kreeg ik de sleutel en vanaf zaterdag hebben we keihard zitten klussen waardoor al weer bijna zover is. De dagen kan je net niet op 1 hand tellen!

En of het snel is gegaan, vrijdagochtend de sleutel en zaterdag vroeg op met de verfkleding aan. Mijn lieve ouders en zus hebben mij geholpen, en daar ben ik zeker heel blij mee. Ik ben nou niet de beste schilder ooit en het moet natuurlijk wel netjes. Dag 1 hebben we veel kunnen doen, boven is alles af en beneden is ook veel voorbereid. Van half 9 tot half 5, met een pauze van een half uurtje, hebben we zoveel mogelijk kunnen doen. Veel meer dan we hadden gedacht. En dag 2, die ging ook snel, al liepen we elkaar af en toe wel in de weg. Het grootste gedeelte was zondag dan ook klaar, behalve de wat moeilijkere klussen. Ook dingen waarvoor je hoog op een ladder moet staan en dat is nou niet iets wat ik doe. De ochtenden en avonden erop is weer hard gewerkt en dat gaf zijn resultaat, donderdag waren we klaar met verven. Gewoon alles in een week gedaan. Ik ben zo blij met van die lieve en handige ouders, maar ben zeker ook trots op mezelf. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel heb gedaan. Ik heb in de meest gekke houdingen gestaan en heb me letterlijk in het zweet gewerkt want wat was het me warm…

Na donderdag kon het schoonmaken beginnen. De keuken zat onder het verf en vloer had ook aardig wat witte verfvlekjes erop. Het was me even wat werk maar dan heb je ook wat. Meteen hebben mijn moeder en ik de keuken ingericht. Natuurlijk is nog niet alles er maar het grootste gedeelte staat er, net als de eettafel en twee stoelen. Er hoort nog een bankje bij maar die komt later wel. Je en net toen de eettafel getilt moest worden (en deze is best wel zwaar) kreeg ik enorme krampen in buitenkant van mijn rechter onderbeen, het zal wel overbelasting zijn. En dat ik zeker niet gek want ik ken mijn lichaam. Na het grote schoonmaak in de slaapkamer en tv heb ik al enorme last van mijn polsen, laat staan het hele weekend klussen en de dagen erna in de ochtenden en avonden nog doorgaan. Nee vandaag is het even rust, geen dozen die we er alvast heen verhuizen of smalle trappen op moeten. Gewoon even lekker rustig wakker worden, daarna voetjes omhoog en even genieten. En dat is zeker gelukt. Maar van niks doen ga je ook denken en ik besefte mijn vanmiddag ineens dat dit ook het laatste weekje is dat Tiamos voor het grootste gedeelte van de dag om me heen is, wat is het toch een lieverd. Hij ligt nu heerlijk naast me en af en toe check hij even of ik er nog wel ben. Ja vriend, ik ben er nog maar ow wat zal het anders zijn als ik niet meer thuis woon.

………………………………………………………

De dag dat ik wil verhuizen is donderdag, hopelijk heb ik dan alles wat ik nodig heb en kan ik echt beginnen met het eigen maken van de ruimtes. Veel spul wat zijn plekje nog moet vinden, na al minimaal 2 maand in een doos te hebben gezeten… En alles staat, dan zal ik zeker even wat foto’s delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: