Romeo en Julia?

Romeo en Julia, het verhaal ven de verboden liefde. Twee families waar geen liefde tussen is. Dit verhaal kan alleen bestaan als er liefde is, anders heet het Julia en? Ik heb nog nooit een relatie gehad, ik heb nog nooit gezoend of seks gehad en ik ben negentien jaar. Ik ben er wel mee bezig (de liefde) maar het lijkt alsof mijn prins op het witte paard nog niet langsgekomen is. Waarom weet ik niet, misschien zoek ik niet goed genoeg. Ik noem mezelf wel een heilig boontje, iemand die geen uitdaging zoekt.

download (5)

Voor mij is liefde nooit vanzelfsprekend geweest. Om verliefd te kunnen worden moet je eerst een beetje liefde voor jezelf hebben. Ik stelde me constant de vraag: Als ik mezelf niet leuk vind, waarom zou een ander mij dan leuk vinden? Ik kon het me niet voorstellen. Toch heb ik wel eens vlinders in mijn buik gehad, voor de eerste keer het gevoel dat iemand je leuk vindt. Dit is een aantal jaar geleden, ik was nog jong en had geen idee wat liefde was. Om me heen hadden mensen het over zoenen en dat dat zo normaal was maar ik weet daar niks van. Ik vond het al heel wat dat ik vlinders in mijn buik had. Hij zei mooie woorden tegen mij en dat voelde goed. Ik heb het al eerder over deze jongen gehad. Het was een soort van knipperlicht die nooit volledig brandde. Uiteindelijk is dit licht gestopt met branden omdat er dingen werden gevraagd wat ver over mijn grenzen heen ging. Ook al was het mijn eerste ‘verliefdheid’, het was niet wat ik graag had gewild als een eerste keer maar het heeft me wel iets geleerd. Iemand kan nog zo lief tegen je zijn maar als ze geen tijd voor je hebben dan moet je er niet langer de aandacht aan besteden.

Zoals de meeste mensen heb ik een tinderprofiel. Het laagste niveau als het gaat om daten. Er zijn mensen die via tinder een goede relatie hebben en zelfs getrouwd zijn maar dat geluk heb ik nog nooit gehad. Mijn ideale vriendje bestaat nog niet in mijn ogen maar steeds meer weet ik wat ik belangrijk vind. Ten eerste iemand die op de foto staat met een gitaar en deze ook kan bespelen.  Muzikaliteit of een passie voor muziek. Ten tweede, een foto met een vis in de hand is een grote afknapper, niet alleen voor mij maar voor de meeste meisjes.Voor de rest weet ik niet wat ik zoek. Als iemand maar aardig is en niet van die standaard openingszinnen gebruikt, dan ben ik bereid om een gesprek aan te gaan.

Als een gesprek eenmaal goed verloopt dan kan het eventueel gebeuren dat je een eerste date hebt. Super spannend natuurlijk en uiteindelijk valt het allemaal wel mee. Je moet gewoon jezelf zijn en praten over van alles en nog wat. Als iemand over het weer begint is dat fout nieuws, dan moet er snel een nieuw onderwerp worden gepraat. En stiltes, die zijn niet te vermijden. Als er een stilte valt, laat deze dan niet te lang duren. Ik geef dit advies na het hebben van twee eerste dates, beide is niks geworden. De een wilde alleen friends with benefits en de andere was het net niet.

imagesOp dit moment ben ik niet actief aan het daten of tinderen. Ik ben al mijn hele leven single en tot niet toe bevalt het wel. Op bepaalde momenten zou ik graag een vriend willen hebben maar soms is het ook wel fijn dat je alleen op jezelf moet letten en niet nog op een ander. Ik krijg genoeg liefde van familie en vrienden, van mijn passie en van wat ik doe. Ik ben op zoek naar een andere soort van liefde maar op dit moment staat dit op een laag pitje. Ik sta open voor de liefde en dat is toch het belangrijkste?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: