Goede nacht!?

Een hele goede morgen, zeg ik om 4:32. Wat zou nou de rede zijn dat ik op dit tijdstip nog wakker ben en de hele nacht verder niet heb geslapen. Het is geen alcohol of geesten die ik opeens zie, het is iets veel ergers, ik heb het mijn eigen ogen gezien…

Het was een uur of half 1 ’s nachts, ik zat lekker een muziekje te luisteren en opeens voel ik iets kriebelen op mijn been, het is zwart en het heeft poten… Aaaaaaah een spin!! Deze heldin op sokken is dan heel dapper en langzaam duwt ze haar laptop aan de kant, aaaaaah de spin loopt verder. En dan gaat het verschrikkelijke kruipseltje alle kanten op en eindig onder mijn matras (Super chill dat je weet waar die is maar onder je matras slaapt toch niet echt prettig). Okee, hulp zoeken. Super papa bellen en zeggen: Pap, er een spin in me bed. En jahoor, hoe groot zijn dochter al is, een spinnetje die gaat ze niet zelf pakken.

En nu komt het mooie van het verhaal, het bleek geen spin te zijn maar een grote, vieze kever. Mijn redder in nood pakt de kever en spoelt deze door (dat hoop ik tenminste). En nu dan, wat betekent het dat ik een kever in mijn kamer heb??? Nou ik heb ff google-onderzoek gedaan en het is een meelkever, hopelijk is want me bed enzo voelen opeens heel vies aan. Eén is volgens het internet niet erg maarja, die ene legt ook eitjes en dat betekent heel veel baby kevertjes. Mijn volgende stap werd stofzuigen, eventuele eitjes

verwijderen. Maar als je dat rond 1 uur ’s nachts gaat bedenken dan is dat niet even fijn voor degene die onder je slapen. Ik moest naar een best al okee stofzuigsessie’tje stoppen en heb me maar verplaatst naar een andere kamer. Na een paar uur filmpjes kijken moest ik maar weer wat nuttigs doen, zoals een plan te bedenken en een blog te gaan

schrijven.

Eerste een plan:

 • Wekker om 7 uur (als ik nog ik slaap val, of beter gezegd durf te slapen
 • Snel ontbijten en een grote emmer en allesreiniger naar boven brengen, ojaa en
 • download (1)vergeet de vuilniszakken niet voor alles wat in de was gaat.
 • Beginnen met schoonmaken en als me moeder wakker is
  verder gaan met stofzuigen.
 • Kasten leeghalen, verplaatsen, stofzuigen en schoonmaken
 • Omkleden
 • Om 11:40 naar de ah xl
 • Tapijtreiniger en spray tegen kruipende insecten halen (maybe nog wat ander schoonmaak spul
 • Schoonmaken met tapijtreiniger
 • middageten
 • Wanneer schoon en droog alle textiel inspuiten met de spray tegen kruipende insecten
 • Laten luchten (en ondertussen de overloop een beetje organiseren)
 • Kasten opnieuw inrichten en bed opmaken
 • Douchen (want schoonmaken met een temperatuur van 25 graden is pest intensief)
 • En dan avondeten!

Hoop dat ik dan een beetje kan slapen want het zou al een overwinning zijn als ik deze dag ga overleven, Ik zal het moeten doen op voldoende vocht, pauzes nemen en als ik echt in slaap val toelaten dat ik moe ben en dan lekker gaan slapen (wel op de bank want me bed is tot de anti-insectenspray verboden terrein.

download (5)

Update: Vanaf half 8 bezig…. oja en heb geslapen. Wel 2.5 uur geslapen en niet in een bed maar op de bank beneden😁😁! (voelde op de bovenste verdieping alles kriebelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: