Open up

Je herkent het misschien wel, dat je je opeens open moet stellen naar een ander, even de tijd nemen om iemand echt te leren kennen. Ik heb altijd gezegd: Jongens, daar doe ik niet aan. Het kost alleen maar tijd. Toch heeft iedereen wel een belang bij een knuffel van een ander, dus niet alleen van je ouders. Soms wil je gewoon even verwend worden met complimenten. Ja, daar ben denk ik wel aan toe en sta er inmiddels ook wel voor open. En zoals jullie wel weten uit ik me graag via muziek, dus ook als het over dit onderwerp gaat.

 

You tell all the boys no, Makes you feel good yeah, I know you’re out of my league, But that won’t scare me away oh no, You’ve carried on so long, You couldn’t stop if you tried it, You’ve built your wall so high, That no one could climb it But I’m gonna try

Een muur, Ja die had ik wel opstaan. En ik vertel je deze was wel groot genoeg om er een kogel op af te vuren. Toen ik ben ‘begonnen’ met het verwerken van het pesten, de muur is erna veel kleiner geworden. Als je je verhaal op internet zet dan kan je het net zo goed ook zo open zijn naar de echte mensen. Het enige wat er anders is, is dat mensen meteen kunnen reageren en je je op het internet kan verschuilen onder een masker. Ik ben gestopt met het leven met een masker, geen zin meer om deze steeds op te moeten doen. Ik wil genieten en dan wil ik natuurlijk wel mijn lach laten zien.

 

Would you let me see beneath your beautiful, Would you let me see beneath your perfect
Take it off now girl, take it off now girl, I wanna see inside, Would you let me see beneath your beautiful tonight

Het is ongeveer hetzelfde verhaal als hiervoor maar ieder die dit leest en een masker op heeft, doe  deze af. Nee je hoeft niet altijd een paar kilo male-up op je gezicht te doen of je haar te gebruiken om je gezicht te bedekken. Ik wil jou verhaal zien, horen. Zodat ik het een soort van kan ervaren en een luisterend oor kan bieden. Ik kan het dus jij kan het ook! Geloof je me al?

Okee ik draag ook make-up maar zal me op de allerdaagse dagen geen zorgen maken over een plekje of een te bleke huid, loop in de vakantie vaak genoeg erbij alsof ik net uit bed kom.

 

You let all the girls go, Makes you feel good, don’t it? Behind your Broadway show, I heard a voice say please don’t hurt me, You’ve carried on so long, You couldn’t stop if you tried it
You’ve built your wall so high, That no one could climb it, But I’m gonna try

Ik lees dit als angst om je te binden aan iemand, iemand niet vertrouwen. Ik was echt pro in het denken van excuses en dat masker van mij bleef altijd goed zitten. Er zat een kern van waarheid in maar soms was een leugentje om bestwil ook niet iets was ik erg vond, beter dan mezelf te laten zien. Eigenlijk heb ik een hele lange show opgevoerd en kom ik er net achter dat deze wel heel vermoeiend was. Zo vermoeiend dat ik echt wel de tijd nodig heb gehad om meer de juiste mindset te ontwikkelen.

Would you let me see beneath your beautiful, Would you let me see beneath your perfect
Take it off now boy, take it off now boy, I wanna see inside, Would you let me see beneath your beautiful tonight Oh, tonight, See beneath, see beneath, I Tonight I
I’m gonna climb on top your ivory tower, I’ll hold your hand and then we’ll jump right out
We’ll be falling, falling, But that’s okay, Cause I’ll be right here, I just wanna know

Zal ik ervoor gaan, maybe wordt het wel eens tijd. Maar hoe ga ik het aanpakken? Tinder? Stappen? Gwn hele dag jongens gaan kijken in de stad? Maybe is die derde een beetje vreemd… Ik zie wel. Ooit kom ik iemand tegen en misschien is deze wel dichterbij dan je kan bedenken.

Would you let me see beneath your beautiful, Would you let me see beneath your perfect, Take it off now girl, take it off now girl, Cause I wanna see you say, Would you let me see beneath your beautiful tonight, Tonight, see beneath your beautiful, Oh tonight, we ain’t perfect, we ain’t perfect,

Would you let me see beneath your beautiful tonight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: