Daar gaan we weer!

Het zal jullie verbazen maar deze meid is vandaag naar school gegaan. Tot mijn verbazing kreeg ik donderdag al te horen waar ik heen moest, geen NHLStenden maar De Fabriek. Niet zo’n echte, want ik draag er geen overal met veiligheidsschoenen enzo. Ik draag gwn kleding en normale schoenen. Het is een soort van multifunctioneel gebouw met kapper, zonnebank, sportschool, dojo, examenruimtes, computerlokalen en vergaderzalen. En vergeet niet dat er een cafe is, zal er niet vaak te vinden zijn want dat staat mijn eetschema niet echt toe. Het is nou niet echt om de hoek en als er een windje buiten staat is het niet echt chill om er heen te fietsen, het leek wel alsof ik half leeuwarden moest doorcrossen met windkracht 8…. En met mooi weer is het een prima stuk om je workout van de dag te doen.

download (17)

Een vriendin van me wachtte bij we bij de Welkoop, ik reed natuurlijk verkeerd want kon bij een fietspad niet oversteken, ben niet blond hoor. Wordt alleen gek van alle veranderingen in de stad, alles lijkt hetzelfde. Even gemeet en lekker tegen de wind in naar de fabriek gefietst. Me knie is nog steeds niet over (is juist erger geworden) dus tunneltjes en tegenwind zijn niet echt mijn favoriet.

Eenmaal op locatie aangekomen, met natte oksel, op zoek naar het ‘lokaal’. We zaten in de Grutte Pier zaal, super dat er overal bordjes hingen want echt, wat een pand. Vier uitgangen, twee ingangen. We waren lekker vroeg en 13:15 begon de les. Zo’n eerste les is altijd een infobijeenkomst, nog niet teveel inspanning maar er komt wel veel info op je af. Vergeet natuurlijk niet het voorstelrondje, veel MWD’ers en ook een HBO V. Het was een leuke mix van opleidingen en ervaringen.

Het lijkt nu allemaal wel heel bekend, soms klonk het wel wat te makkelijk (Qua opdrachten). We moeten een ondersteuningsplan maken, gesprekken voeren en een soort product ontwikkelen. Iets wat ik allemaal wel eens gedaan heb, dat komt goed allemaal weg goed. Het is wel fijn om nu een jaar te beginnen met meer zekerheid. De plannen zijn gemaakt, nu nog de uitvoering. Het enige moeilijke was dat veel dingen in nieuwe schooltermen zijn genoemd, prima hoor maar op de NHL hadden we niet van die gekke benamingen als een moduulboek (vertaling: handleiding).

Meer kan ik er niet echt over zeggen, prima eerste dagje. Donderdag een paar uurtjes langer en dan waarschijnlijk echt aan de bak. Ook ik ben nu weer echt student. Een student die daadwerkelijk naar een soort van school gaat en ook al huiswerk heeft staan in een papieren agenda (hoelang die het gaat volhouden, dat is nog de vraag). Fijn schooljaar iedereen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: