Weekblogg

Een weekblog, dat wordt het vandaag. Ik heb op zich een hele nieuwe ook wel leuke week gehad. Een week waarin ik weer een wekker moest zetten en ben begonnen met een nieuwe stap. Ik wist niet precies een onderwerp om over de bloggen dus koos ik maar voor wat ik heb gedaan, misschien is dat wel interessant

……………………………………………………………………………………..

WhatsApp_Image_2018-09-13_at_13_31_05_cb1

School begon weer, 2 dagen een soort van regelmaat en dan thuiskomen met twee honden. Natuurlijk mijn grote vriend, Marcos (Gorden setter). Onze eigen hond, hij is al twaalf jaar oud en heeft de nodige oude-honden-kwalen. En dan de twee, mijn kleine oppasvriend, Boris (Cocker Spaniel). Hij is 1 éénjaaroud en is een dikke puber.

Het is echt een komies duo, een bejaarde met een veertien jarige. Marcos slaapt het liefst de hele dag maar is nu toch wel jaloers op de ander omdat ik met die speel, dus dan doet hij ook maar mee. Dan spelen ze best oke samen maar als het om eten gaat, dan ben je bij Marcos aan het verkeerde adres. In aparte kamers eten, in aparte kamers je bot opeten en wedstrijdje houden wie het ’t snelste opheeft. Doe je ze samen in één kamer is dan kans groot dat Boris wordt aangevallen omdat hij te dicht bij komt, dat is dus ongeveer 4 meter afstand. Het was een drukke week maar heb ook wel genoten, ook al is mijn grote vriend nummer 1, hij is wel enorm oud aan het worden en gaat niet echt meer naar je toe om met hem te spelen.

Daarnaast ben ik begonnen met een nieuwe stap, met mijn dieet. In de zomervakantie heb ik in de middag gwn gegeten maar nu neem ik een shake, en als ik thuis ben mag ik er mouse van maken. Dat is veel lekkerder maar dat gaat niet echt als ik naar school moet. Dat betekend dat ik minder op een dag eet, ik ook minder energie heb. Ik merk dat niet echt, ik merk wel dat als ik naar school moet fietsen ik heen erg last van mijn knie en pijn kost energie. Ik hoop dat als het weer wat beter gaat rustig aan weer te gaan sporten, beginnen met wandelen en fietsen. Dan zal ik me ook weer fitter gaan voelen, denk ik dan.

En ja dan school, van 9 tot 4 (dat werd uiteindelijk wel 3 uur) is best wel lang. Het was ook echt een les dat we dingen moesten doen. Het ergste is wanneer er om 2 uur nog een video wordt laten zien, dan kak je echt helemaal in. Ook was ik lichtelijk afgeleid omdat ik in me hoofd heel druk was. Ik ben zegmaar best creatief aangelegd en ook in de het denken. Als iemand indirect tegen me zegt: “Heb je een idee wat je zou willen doen?”, dan gaat het los. Hersenen beginnen de te kraken en er komen ideeën op papier te staan. We moeten een innovatief product ontwikkelen voor de doelgroep Licht Verstandelijk Beperking (LVB) en ik dacht aan een spel, tien minuten later stond er een tweede spel op papier en een half uur later een derde. Niet altijd handig hoor want heb de helft van de video niet meegemaakt.

Dat was mijn week ongeveer, niet heel spannends, niet hele gekke dingen gedaan maar een prima weekje gehad!

images (6)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: