You made me a believer!

Zo luister je een playlist die niet perse jou favoriete muziek heeft, zo heb je een lied ontdekt die mijn gevoel echt goed kan beschrijven. Ik kan soms echt gek worden van wat mensen dingen van een ander verwachten. Je moet dit doen, je moet dat doen. Nee ik moet helemaal niks. Prima, ik ben nog niet wie ik wil zijn maar dat betekent niet dat ik mezelf laat tegenhouden. Niemand zou dat moeten doen. Believer is voor mij een powersong geworden, waardoor ik harder zal gaan fietsen, harder zal gaan werken. Geloven in jezelf is misschien wel het moeilijkste maar wel hetgeen wat ik wil bereiken.

………………………………………..

First things first, I’ma say all the words inside my head, I’m fired up and tired of the way that things have been, oh ooh, The way that things have been, oh ooh

Ik vind het inmiddels best normaal om mijn gedachten op papier te zetten, iets wat ik natuurlijk elke week wel doe. Ik ben nog niet wie ik wel zijn maar ik ben op de goede weg, Ik ben klaar met de dingen die me overkomen zijn. Ik wil het veranderen in iets positiefs.

 

Second thing second, Don’t you tell me what you think that I can be, I’m the one at the sail, I’m the master of my sea, oh ooh, The master of my sea, oh ooh

Ik bepaal mijn eigen route, ik kies misschien één die jij niet zou kiezen maar wat maakt dat uit. Soms voelt het alsof ik een richting wordt opgeduwd, dit moet je doen, dat moet je doen. Dat werkt bij mij vaak averechts, dan ga ik juist de andere kant op. Prima als er feedback wordt gegeven, alleen als ik er ook wat mee kan.

 

I was broken from a young age, Taking my sulking to the masses, Write down my poems for the few, That looked at me, took to me, shook to me, feeling me, Singing from heartache from the pain, Taking my message from the veins, Speaking my lesson from the brain, Seeing the beauty through the

Ja, ik ben gebroken geweest. Dat is de waarheid en die zal ik ook niet ontkennen. Ik schrijf, in eerste instantie puur voor mezelf, maar ook voor een klein publiek van vrienden en familie. Door te schrijven valt er een last van mijn schouder af, wanneer ik het een andere niet kan vertellen. Schoonheid is iets wat relatief is, voor ieder wat anders. Voor mij is schoonheid mezelf kunnen zijn, als ik niet mezelf kan zijn voel ik me meteen slechter.

 

You made me a, you made me a believer, believer, You break me down, you build me up, believer, believer, Oh let the bullets fly, oh let them rain, My life, my love, my drive, it came from, You made me a, you made me a believer, believer

Je hoeft je niet meteen aan gesproken te voelen maar ik denk dat ik door een aantal mensen, uiteindelijk ik wel steeds meer een believer ben geworden.  Iemand die steeds meer in zichzelf geloofd. Ik ben door mensen gebroken maar ook weer beter geworden. Ik zie weleens mensen op de NHL die mij ooit gepest hebben, Ja ik zit gewoon in mijn laatste jaar. Jullie herkennen mij misschien niet meer maar sommige gezichten zal ik nooit meer vergeten. Schiet die kogels maar af, ik doe mijn kogelvrije vest aan en loop gewoon door. Soms stop ik en wordt het me teveel, maar weet dat ik door zal blijven gaan en die stop tijdelijk is.

 

Third things third, Send a prayer to the ones up above, All the hate that you’ve heard has turned your spirit to a dove, oh ooh, Your spirit up above, oh ooh

Ik ben niet perse gelovig maar wel weet ik dat er iets is, waar we allemaal terecht komen. Mijn mood was echt slecht, ik denk dat ik me elke dag zo voelde. Ik ging neutraal naar school maar met heel weinig plezier naar bepaalde lessen. Ik heb gehad, misschien nog niet helemaal verwerkt maar een deel zou ik bij me willen houden. Het deel dat ik positief kan ombuigen. Ik heb dingen waar ik aan kan werken, ik zal hoger en hoger vliegen om te bereiken wat ik wil. One way ticket, never going back.

 

I was choking in the crowd, Building my rain up in the cloud, Falling like ashes to the ground, Hoping my feelings, they would drown, But they never did, ever lived, ebbing and flowing, Inhibited, limited, ‘Til it broke up and it rained down, It rained down, like

Ik ben geen groepsmens, ben bijna pro in het voorhouden van een masker maar als dat masker afgaat, dan zijn er twee keuzes. Mezelf zijn of me richten op dingen waardoor ik niet perse mezelf hoef te zijn. Dan ben ik zo’n persoon die niet echt vrolijk kijkt en ook wel een resting bitchfase kan hebben. Ik vind deze kant niet het leukst maar het is onderdeel van mij, er is nog niet echt een tussen weg. Deze kant stopt als ik emoties de ruimte geef en ik mijn huilmoment heb. Deze kan getriggerd worden door bijvoorbeeld muziek of een bepaalde gebeurtenis.

You made me a, you made me a believer, believer, You break me down, you build me up, believer, believer, Oh let the bullets fly, oh let them rain, My life, my love, my drive, it came from, You made me a, you made me a believer, believer

 

Last things last, By the grace of the fire and the flames, You’re the face of the future, the blood in my veins, oh ooh, The blood in my veins, oh ooh, But they never did, ever lived, ebbing and flowing, Inhibited, limited, ‘Til it broke up and it rained down, It rained down, like

Ik kan heel veel zelf maar soms kan ik wel eens wat hulp gebruiken, hulp die mij een steun in de rug kan geven. Vertrouwen is belangrijk. De gezichten die ik toen zag en nu weer zie geven mij de motivatie door te gaan, Ik ben ik en daar zal niemand anders meer aankomen. Ik heb het k*t gehad, ik ben er mee aan het werk gegaan en hoop dat ik over een jaar, als ik afgestudeerd ben, vol trots mijn diploma in ontvangst kan nemen en de deur uit kan lopen en het van me af kan gooien.

You made me a, you made me a believer, believer, You break me down, you build me up, believer, believer, Oh let the bullets fly, oh let them rain, My life, my love, my drive, it came from, You made me a, you made me a believer, believer

Link: https://www.youtube.com/watch?v=IhP3J0j9JmY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: