Never go back

De titel van mijn nieuwe liedje, ik ga nooit meer terug.Terug naar wat is geweest? Exact dat. Ik volg een playlist ‘Top hits workout’, deze staat regelmatig aan en opeens begon inspiratie op de borrelen. Lekkere melodie, hey ik bedenk al een eigen tekst. En ongeveer 1.5 uur later stonden de volgende woorden op papier. Ik hoop binnenkort meer te delen maar eerst deze maar,volgens mij is dit de eerste namelijk (Hersenen hebben tegenwoordig was gaten waardoor ik wel eens wat vergeet zoals deze online zetten, oepss.

De titel van mijn nieuwe liedje, ik ga nooit meer terug. Terug naar wat is geweest? Exact dat. Ik volg een playlist ‘Top hits workout’, deze staat regelmatig aan en opeens begon inspiratie op de borrelen. Lekkere melodie, hey ik bedenk al een eigen tekst. En ongeveer 1.5 uur later stonden de volgende woorden op papier. Ik hoop binnenkort meer te delen maar eerst deze maar, volgens mij is dit de eerste namelijk (Hersenen hebben tegenwoordig was gaten waardoor ik wel eens wat vergeet zoals deze online zetten, oepss.)

……………………………………….

Never go back

I’ll forget it, put on a mask

Want to be alone now and never look back

But all I see are days, no light

I’m going down without a fight

One way, I try

 

I never go back to all the things that have been

Push back, don’t keep me down

I will have the time of my live

I never go back to all the things that have been

Push back, don’t keep me down

I will have the time of my live

I’ll be someone who fights

I’ll be someone who fights

 

Always try to hold it, my story is real

Always thought why, o why, o why

I did nothing wrong

I don’t have to be ashamed now

Take your stage and make a bow

Breath in, your fine

 

I never go back to all the things that have been

Push back, don’t keep me down

I will have the time of my live

I never go back to all the things that have been

Push back, don’t keep me down

I will have the time of my live

I’ll be someone who fights

I’ll be someone who fights

 

Nine years back now I was a schoolgirl

Who tried to be cool but live was so ruined

 

I never go back to all the things that have been

Push back, don’t keep me down

I will have the time of my live

I never go back to all the things that have been

Push back, don’t keep me down

I will have the time of my live

Fights

I’ll be someone who fights

Written on: Coming Home van Sheppard 

……………………………………….

Dit was het dan, ik wil nooit meer terug naar negen jaar geleden. Ik voelde me toen kut maar weet waar ik nu sta. Een vierdejaars student Pedagogiek die keihard werkt om haar doelen te bereiken en hoopt dat ze ooit tegen zichzelf kan zeggen dat ze trots op zichzelf is en haar verleden in de gracht kan schoppen!

Een gedachte over “Never go back

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: