Want to go faster

Het schiet niet echt op, ik ben al vanaf de zomervakantie bezig en het gaat me niet snel genoeg. Tuurlijk moet ik geduld hebben maar het helpt niet dat het zo lang duurt. Ik ben bezig met shakes vanaf de vakantie maar ik val niet echt snel af. Ik ben bijna 10 kilo kwijt maar daar heb ik ook wel even over gedaan. Tijd om actie te ondernemen, dus even geen feestjes of op stap gaan. Juist meer gaan sporten en mijn hoeveelheid calorieën naar beneden brengen.

…………………………………………………

Ik ben weer begonnen met sporten, nu pas omdat mijn knieblessure eindelijk over is. Het heeft even geduurd maar ik kan zonder pijn alles doen. Als extra motivatie ook even nieuwe kleding gekocht zodat alles er weer netjes uitziet. November is het 1 keer per week, puur omdat ik mijn spieren er aan wil laten wennen. Het is toch even gek als je opeens keihard moet werken na zo’n lange vakantie. Ik ben nu 3 keer geweest en het gaat steeds beter, ik voel me fitter en kan bijvoorbeeld langer fietsen. Echt me hartslag zat de eerste keer zo hoog dat het niet meer gezond was. En in december is het doel 2 keer per week, meer conditietraining en hoop ik dan ook weer een beetje kunnen te hardlopen. Ik merk het nu echt meteen dat me kuiten en scheenbenen gaan steken als ik maar heel even op de loopband ga hardlopen, ik wil natuurlijk niet meer blessures hebben.

Daarnaast heb ik vandaag besloten mijn dieet aan te passen. Nu nam ik in de avond groente en vlees maar deze maaltijd ga ik vervangen door een warme maaltijd vanuit het dieet of een shake. Voordeel is dat je lekker snel klaar ben je met eten maar het is wel minder gezellig. Morgen ga ik beginnen omdat de eerste week erg zwaar is, laat staan jezelf ook meteen uit te gaan putten in de sportschool. Ik eet dan ongeveer 900 calorieën op een dag, 100 meer omdat ik een halve reep extra neem. Elk product is gemiddeld 200 kcal dus dat betekend dat ik 4,5 maaltijden op een dag heb, waarvan 1,5 als tussendoortje wordt genomen. Ik hoop dat het mij gaat helpen de kilo’s er sneller af te hebben en ik stralend aan het kerstdiner kan gaan zitten. Mij doel is nog 11 kilo eraf en dan langzaam het weer af te bouwen. Ik moet natuurlijk trouw aan mezelf blijven maar dat heb ik er voorover. Gaat het zo goed dan kan er altijd meer af, geen probleem hoor!

Dus voor de mensen om me heen, ben ik een beetje chagrijnig of afwezig, hoor je mijn buik wat vaker knorren? Het gaat allemaal goedkomen, zolang je weet dat het voor een goed doel is.

images (14)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: