Clean

In deze blog een review, ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een make-up borstel schoonmaker. Ja mensen die bestaan! Dus ik zoeken op wish, aliexpress en mini in the box en ik kon hem al een tijdje niet vinden. Tot dat ik op YouTube een video zag dat iemand deze had aangeschaft. Dus ik vond hem uiteindelijk op wish en hem aangeschaft, met de hoop dat deze ging werken.

…………………………..

Het is dus een elektrisch apparaat met een aantal houders waar je je borstels in kan bevestigen, daarbij zit ook een potje om ze in schoon te maken. Ik zal het uitleggen aan hand van een aantal foto’s. Je hebt dus een houder met daar in rubberen houdertjes en het apparaat. Ook zit een verbindmiddel bij om de houdertjes en het apparaat aan elkaar te maken. Je pakt dus een make-up borstel en zoek een houder die past, hij moest stevig vast zitten anders gaat het mis. Dan die je het verbindt met het apparaat in het ronde gat en druk deze er goed, anders gaat het steeds los namelijk. Doe dan de houder met borstel aan het stuk en het apparaat ik compleet.

20181206_162329.jpg

 

In de handleiding moet je dan het water in potje met één à twee druppels shampoo in (in gebruik babyshampoo in en mix je het een beetje. Ze zeggen dat je kwasten voor foundation met speciale reiniger moet doen maar dat hoeft naar mijn mening niet. Dan dip je vijf keer in het potje met de kwast en houd de kwast dan in het water en zet het apparaat aan. Dan begint het spektakel mensen! Als alles goed vast zit dan gaat deze ronddraaien, dit zou je 10 seconden moeten doen maar langer kan natuurlijk ook geen kwaad.

20181206_162552.jpgDoe het apparaat uit en hou de borstel boven het water maar nog wel in het potje en zet het apparaat nog eens ongeveer 10 seconden aan. Als het goed is zou deze droog moeten zijn maar klopt dit wel?

 

Nou helemaal droog zijn ze niet, ze waren nog een beetje vochtig maar ze waren wel schoon. Als je echt van die poederkwasten die heel dik zijn, daar bleef wat poeder inzitten. Voor de rest waren ze ook heel zacht, zo zacht als een babyhuidje.

 

Voordelen en nadelen:

Voordelen zijn dat ze sneller droog zijn, de meeste kwasten ook echt goed schoon worden en ze zo zacht zijn als een babyhuidje. Nadelen zijn wel dat niet alle borstels pasten, je het verbindstuk er goed in moet drukken en je niet te hard op de bodem van het potje moet drukken tijdens het draaien omdat het dan langzamer ging draaien. Over het algemeen ben ik erg tevreden, het is natuurlijk niet de allerbeste kwaliteit gezien het maar 12 euro kostte en het van Wish komt. Een aanrader voor degene die regelmatig make-up dragen en graag een schone kwast willen gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: