Finally done!

Even klaar met school, ja het is toch echt vakantie! Dat kan maar één ding betekenen: Kerst, oud en nieuw vieren, simsen en het leukste van allemaal, verslagen typen! Ja dat iedere student zijn droom natuurlijk, lekker in de vrije tijd een paar duizend woorden typen. Ik had nog wel een paar dingen te doen vandaag om ontspannen de vakantie in te gaan, namelijk een hele moeilijke keuze maken. Niet perse één die mijn leven zal bepalen maar wel het belangrijkste deel van mijn studie.

…………………………………………………

Ik ben in totaal 2 maanden bezig geweest met het zoeken van een plek, waarvan de eerder 6 weken ik alleen maar nee kreeg te horen. Is niet echt goed wanneer je hoop probeert te houden maar de laatste weken, ik had me het toch druk. Het ene gesprek na het andere gesprek, maar weer een mailtje beantwoorden en wachten op antwoord. Ik werd er gek van, constante druk om te moeten presteren. Ik ben echt toe aan een beetje rust.

images (1)

Maar vorige week zat ik in de bus onderweg naar een afspraak toen ik mail kreeg van een Jimmy’s Leeuwarden, een organisatie door en voor jongeren. Er wordt veel gedaan met creativiteit en muziek en van 13:00 tot 16:00 kan je gewoon naar binnen lopen. Ik mocht komen voor een gesprek, yeaah. Ik was al bekend met Jimmy’s maar nog nooit naar binnen geweest, misschien is dit de juiste plek gezien ik het al lang in mijn hoofd heb zitten. Dus ik erheen (nadat de eerste afspraak was afgezegd i.v.m. ziekte) en wat was het een leuk gesprek. Ze stonden open voor mijn idee, helemaal gezien mijn eigen achtergrond. Ik heb aangegeven dat ik de keuze de dag erna zou maken, ik had namelijk gister het gesprek.

Toen moest ik een keuze maken, kiezen tussen twee uitersten. Ik kon kijken naar het beleven van muziek maken van leerlingen tussen de 8 en 12 jaar of een project ontwerpen om met muziek het gesprek aan te gaan over trauma’s als pesten en scheiding. Ik moest mijn hart volgen en heb gekozen voor de tweede, voor Jimmy’s. Na de vakantie voor een tweede gesprek om afspraken enzo te maken maar wat ben ik opgelucht. Ik ga iets doen waar mijn hart ligt, iets doen wat ik al vanaf jaar 1 wil gaan doen maar nooit een manier heb gevonden. Ik kan het wel van de daken schreeuwen maar ik vind het net iets te koud buiten, dan maar op het internet toch.

DAMES EN HEREN, IK HEB EEN AFSTUDEERPLEK!

Nu vakantie… Dag stress! Nu mag ik even genieten, Ik zeg het zelf maar wat heb ik hier hard voor moeten worden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: