Nieuwe uitdaging

Terwijl ik al een paar dagen thuiszit omdat lijkt alsof mij hele lichaam vol met bacteriën zit en de strepsils, paracetamol en oscillococcinum verdere ziektekiemen tegen moeten gaan, begint maandag een heel nieuw avontuur. Nadat ik bijna al mijn cijfers van de minor terug heb en alles voldoende is kan ik beginnen met mijn afstuderen. Veertig uur per week studeren en geen leven meer, kom maar op! Ik moet ook een soort van geen denken aan de toekomst, een baan ofzo. Die schuld verdwijnt namelijk niet vanzelf.

……………………………………….

Maandag moet ik heel vroeg opstaan want ik moet opeens weer om half 9 naar school, ook nog een college. Dat zal even wennen zijn maar het is denk ik een belangrijke dag want we krijgen meer info over het afstuderen en maken kennis met mijn critical friends, mijn groepje studenten die mij gaan helpen met afstuderen en zelf dat ook nog eens moeten doen. Als dat klaar is dan ga ik rechtstreeks naar mijn afstudeerplek, Jimmy’s Leeuwarden. Hier wilde ik in mijn eerste jaar al naartoe maar na 3,5 jaar ben ik toch daar terecht gekomen. Ik ga een ontwerp maken van een project om door middel van muziek te leren omgaan met emoties of problemen, of in andere woorden gezegd, jezelf kunnen uiten. Ik ga eindelijk iets doen wat ik al een tijd wilde doen alleen heb ik toen nooit die kans gepakt.

download (3)

Jimmy’s Leeuwarden is ontmoetingsplek die is opgezet door en voor jongeren. Je kan er komen met vragen maar ook om een leuk praatje te maken. Ook worden er dingen georganiseerd als een gamecafé, een filosofie avond en er is ruimte om muziek te maken. Ik hoop met mijn project iets te kunnen doen met jongeren en natuurlijk ook veel plezier te hebben. Ik heb geen idee hoe het zal zijn maar ik laat me verassen. Ik wilde me al een beetje voorbereiden afgelopen week, ik heb wat onderzoeksvragen opgesteld maar al wat theorie uitwerken is nog niet gelukt. Ik wacht maandag denk ik maar af, kijken of ik soort van op de goede weg ben.  Daarnaast heb ik contact opgenomen met Reik om me in te schrijven in de flexpool. Ik kan dan gebeld worden om ergens te werken, dus geen vaste uren maar wel werk en ik kan voldoende ervaring opdoen.

…………………………

Ik hou het hierbij, gelukkig hoef ik dit niet in te spreken want dan was de blog aardig leeg geweest. Ik heb wel een heel leuk mail gehad en ik hoop jullie hier binnenkort iets meer over te vertellen. Dit was het deze week, kort maar krachtig deze keer!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: