Travel the world

Iets van de wereld zien is denk ik voor wel veel mensen iets wat ze willen doen, naar het buitenland gaan en alle mooie plekjes zien. Ook ik zou dit wel willen, dan geen rondreis want ik kan echt niet alles in één tas krijgen en dat die dan ook nog moeten tillen elke dag. Ook hou ik er wel van dat ik was privacy heb en zou zegmaar niet in de rimboe gaan blijven slapen, ik moet wel een bed en een wc in de buurt hebben. Amerika of zuid-afrika, Australië zou ook nog wel heel fijn zijn. Gelukkig mag ik altijd dromen want dat gaat nog wel even duren want ik heb geen tijd en mijn rekening staat het ook niet echt toe.

……………………………….

Ik zat een beetje te zoeken op internet en ik kwam www.wereldkaarten.nl tegen. Op deze site kan je, zoals de naam zegt, een wereldkaart bestellen op verschillende materialen. Ook kan je stadskaarten bestellen en cadeau artikelen. Eerst zocht ik naar een stadskaart van Leeuwarden maar toen ik de wereldkaarten zag werd daar mijn aandacht naar getrokken. Zo veel designs en ook nog veel daarvan zelf gemaakt. Ik heb nog even nagedacht en ik wilde één bestellen, mijn kamer kon wel een update gebruiken (nieuwe indeling maar mijn kamer is niet netjes genoeg om dat aan de wereld te laten zie).

Ik twijfelde tussen twee, een witte met zwarte lijnen of een witte met gouden lijnen. Ga ik voor de veilige weg of kies ik toch voor een meer volwassen look? Moeilijke keuze wel want zwart wit past beter op mijn kamer maar ik zal daar toch uiteindelijk gaan vertrekken dus…

Ik heb gekozen voor deze, een witte achtergrond met de buitenste randen goud en geometrische vormen. En voor materiaal heb ik gekozen voor aluminium, niet het standaard materiaal maar wel goed schoon te houden. Ik had natuurlijk ook voor hout of een foto op canvas kunnen kiezen maar ben blij met mijn keuze. Ik weet alleen niet of ik hem ook kan ophangen, ik kon namelijk geen ophangsysteem erbij bestellen (deze is nabesteld dus komt dat is allemaal alweer geregeld). Dus nu staat de wereldkaart gewoon op een kast met de hoop dat deze er niet af gaat glijden. Over het product ben ik heel tevreden, het is een licht materiaal en de perfecte grootte. Ook vind ik het design erg mooi. Er was alleen een kleine beschadiging aan de buitenste rand van de kaart maar dit is van dichtbij alleen maar te zien. Ik weet niet hoe dit gebeurd is want het was ook goed verpakt, 3 lagen van dat foam en daaromheen nog een kartonnen doos. De levering was echt heel voorspoedig, ik had namelijk gelezen in reviews dat het wel een paar weken zou duren.

20190205_140402

…………………………..

Over het algemeen zeer tevreden, goede kwaliteit en ook een goede service m.b.t. het leveren van de wereld kaart. Nu kan ik blijven dromen over waar ik nog geen wil zonder echte veel geld uit te geven en ook nog de tijd hebben om te kunnen studeren, overal is een oplossing voor. Naja overal, voor veel dingen tenminste!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: