Vakantie, de tijd om ….

Te ontspannen, wat werk te doen voor school en uit te slapen. Punt 1: check, punt 2: kan nog gebeuren en punt drie: check. Het noorden heeft vandaag nog vrij maar morgen moeten we weer aan de bak, keihard werken en ik, ik moet echt hard aan het werk voor mijn afstuderen. Deze vakantie bestond vooral uit veel ontspannen, ook heel fijn maar misschien had ik toch iets meer kunnen doen. Ik heb wel een hele goede rede, ik kon er namelijk helemaal niks aan doen. Oorzaak: ziek worden, komt altijd zo fijn uit in de vakantie.

…………………………………………………

Het weekend voelde ik me prima, ik mocht van mezelf even terug op aarde komen en de verplichte activiteit doen, simsen. Toch wel een jeugdsentiment als ik het weer eens speel, ik kan dan echt ontspannen. Voor de rest weinig gedaan, daar is het weekend toch voor. Zondag kwam de oppashond weer voor een paar dagen, twee honden is nog wel te doen maar ook wel een storende factor als je iets voor school wil gaan doen. Dat was mijn plan namelijk voor de maandag maar ik was alleen thuis en ze kunnen niet samen uit. Dus eerst de één en dan de ander. Als er één water wil dan moet de ander ook. Omdat hij al vaker is geweest is het inmiddels een routine, onze hond gaat eten en dan doen we de deur van de berging dicht. Dan krijgt de ander eten en drinken want die doet dat sneller en wanneer we horen dat onze hond met zijn poot over de deur gaat dan is hij klaar. Daarna gaan ze in de ander hun bak kijken of er nog wat over is, maar helaas…

Het mooie is wel dat de oppashond onderdanig is aan onze hond, ze verschillen ook ongeveer 9 jaar in hondenjaren dus dat zou ook wel moeten. Wanneer onze hond een speeltje naast hem heeft liggen pakt de ander hem niet maar andersom wel. Dit kan natuurlijk ook goed misgaan omdat ze beide wel van aandacht houden, gelukkig was dit maar één keer en was het even schrikken voor beide. Ook durft de oppashond niet te drinken wanneer onze hond in de kamer is, hooguit een paar likken en dan loopt hij weg. Dit is natuurlijk snel opgelost dat hem vast te houden of even in de eetkamer te doen met de deur dicht.

20190220_100637.jpg

Maar toen werd ik wat ziekjes. Het was maandag- of dinsdagavond en ik voelde me opeens heel duizelig, misselijk en ik was erg licht in mijn hoofd. Ik volg nog steeds een dieet en dat is geen goede combi. Tot vrijdag wist ik niet hoe en wat, ik kon het nog net opbrengen om naar stage te gaan maar was niet echt productief. Toen voelde ik wat krampen in mijn maag en jahoor, de tijd van de maand was aangebroken, ik werd ongesteld! Yes feestjee, zin in… Het was voor het eerst na een lange periode dat ik me weer zo slecht voelde, elk zonnestraaltje zorgde voor meer hoofdpijn en duizeligheid. Ik wilde me echt opsluiten op mijn kamer met het licht uit maar beide honden waren we nog en die kon ik niet alleen beneden laten. Wat het is weet ik niet, kan een vorm van migraine of puur menstruatieklachten. Gelukkig gaan die vanzelf over en kunnen paracetamol wel werken tegen hoofdpijn of buikkrampen.

Ik probeer me vandaag nog te motiveren om iets te doen voor school en vroeg te gaan slapen zodat ik morgen hoop ik wat fitter ben en ik weer lekker aan de slag kan gaan als het gaat om mijn afstuderen.

………………………………………….

Hopelijk hebben mijn lezers een iets avontuurlijke, interessante en leukere week gehad dan dat ik heb gehad, ook gezien het lekkere weer en het feit dat je veel meer vrije tijd hebt dan tijdens een normale week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: