Inspiratie opdoen

Inspiratie opdoen, kijken naar wat mogelijk is. Dat is was je doet als je naar een winkel gaat. Gisteravond kwam ik thuis vol met inspiratie, ik ben namelijk naar de Ikea geweest. Oja en ik heb niks gekocht dus dat is al heel wat. Nadat ik de fysiobehandelingen had afgerond volgde de nieuwe oefening, de Ikea helemaal doorlopen. Ik ging jammer genoeg niet voor mezelf maar kijken mag altijd toch?

………………………………………

Dit keer zijn we naar Zwolle geweest, en het was me toch rustig. Superfijn want je kon gewoon doorlopen. Maar je bent de winkel nog maar net binnen en jahoor, je ziet al leuke dingen. Ik ben nu twintig en als ik een baan heb ben ik van plan om een eigen plekje te zoeken. Geen idee hoe lang het nog gaat duren maar ik hoop toch wel in September/ Oktober een baan te hebben en natuurlijk ook mijn diploma. Je mag dan al stiekem kijken naar wat mogelijk is, ook al zijn de huren in Leeuwarden best wel hoog. Ik sta al wel best hoog gelukkig dus dat valt allemaal mee.

Maar dan ben je in de Ikea en dan zie je een leuke bank, niet dat ik perse één nodig heb maar misschien win ik opeens wel heel veel geld en kan ik dat gewoon betalen. Maar ook leuke tafeltjes, nachtkastjes, kasten, opbergideeën en ga zo maar door. Soms moet je je echt even inhouden want ik hoef nog niks te hebben. Wel bedacht ik me iets anders, ik ga gewoon in de Ikea wonen en als het kan ook werken. Zegmaar in real life Sims spelen, vind je de bank niet meer leuk dan zet je er gewoon een andere neer. Ik kan dan gaan werken in de kinderopvang of in het restaurant, ik zie het al helemaal voor me. Alleen dat betekent wel dat je een hele Ikea door moet lopen als je naar je woonkamer wil enz., dat is misschien niet heel erg handig maar je loop wel voldoende.

download (1)

Het tweede probleem is dat de keukens en badkamers daar niet werken (als het goed is) dus ik kan niet douchen enz., niet super hygiënisch. Ook moet je elke dag je bed verschonen en daar heb ik ook niet echt zin in. Dan nog maar even wachten totdat de tijd rijp is om te vertrekken naar een eigen plekje, ik moet geduldig zijn want een baan vinden kan nog best lastig worden.

…………………………………………

 Blijven dromen over al die leuke dingen, uiteindelijk mag je naar de Ikea om nieuwe dingen te kopen… echt waar dat gaat gebeuren. Of ik moet gewoon heel veel geld winnen, dat mag natuurlijk ook. Als ik dan mijn studieschuld volledig kan afbetalen en ook nog voldoende overhoudt om een appartementje in te richten en er een paar maanden te kunnen wonen.

download (2).png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: