21 years and many more to enjoy

Om klokslag 13:00 word ik dan toch echt 21 jaar oud. Vorig jaar was er ook een blog over mijn verjaardag, toen nog 20 jaar oud. Dat vond ik toen al gek want ik was geen tiener meer. Nu ben ik een twintiger, ja wie weet wat me dit jaar zal brengen?

……………………………………………..

Ik hoop op mijn 21ste mijn diploma te halen, rijbewijs, een leuke baan zou ook wel leuk zijn… Maar ik hoop vooral geluk te halen uit de dingen die je doet. Ik geniet soms veel te weinig van alles wat ik doe. Je zorgen maken is nergens voor nodig, ik ben nog maar 21 jaar. Ik heb nog veel meer te doen, denk ik ten minste. Op zo’n dag als gisteren, mijn ouders waren 25 jaar getrouwd en als verrassing kwamen vrienden langs. Als ik dan zie dat mijn vader echt geraakt is door zo’n verrassing en dat ze samen een cadeau uitpakken. Ja dat vind ik mooi om te zien. 25 jaar is heel wat tegenwoordig, dat is wat er vaak gezegd wordt.

download

Dit weekend zijn we lekker even weg van huis. De duinen van Texel is het geworden. Vrijdag aangekomen en maandag gaan we weer naar huis. Twee feestjes vieren en de hele dag genieten van het lekkere weer. Gistermiddag zijn we naar het strand gegaan met de twee honden en de visite, en wat hebben we genoten ervan. De honden konden lekker los en het was best lekker weer, zonnetje scheen ook best nog wel lekker. Lekker met de haren in de wind, alsof het zweeft… nee dat heb ik maar niet gedaan. Die klitten waren nooit meer uit mijn haar gegaan. Vooral het zien van de honden, lekker rennend op het strand en in het water. Het maakt ze niet uit hoe koud het water is, ze gaan er wel in. Bijna een uur lang achter een bal aan rennen en daarna gewoon lekker slapen, heerlijk dat dat gewoon nog kan. Laatste stond er in de krant dat nep lachen niet goed is voor de gezondheid van mensen, dat probeer ik vooral ook niet te doen. Een echte lach, dan ben je eerlijk naar jezelf toe.

Dus mijn voornemen dit jaar, meer echt lachen? Mijn doel is toch echt wel om voor 11 mei 2020 een diploma op zak te hebben. Dit moet lukken gezien ik dan nog een jaar de tijd heb. Ik denk dat ik verder niets echt te wensen heb. Ik wil gewoon genieten, echt kunnen lachen en mijn opleiding afronden. Drie doelen die best haalbaar kunnen zijn, nog niet helemaal SMART(specifiek, meetbaat, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. He, niet alle doelen hoeven smart te zijn toch? Misschien ga ik wel verder studeren, ga ik werken of zelfs wel reizen. Ik heb ook echt geen idee. Soms wil ik het niet weten want het komt allemaal wel erg dichtbij.

…………………………………………..

Vandaag nog maar even niet aan deze dingen denken, misschien gaan we vandaag wel naar het strand of nemen we een duik in het zwembad. Maandag start de week weer opnieuw en moeten er weer eens dingen gedaan worden. Dus nu de groeten van Texel, een hele fijne dag vandaag en voor alle moeders (#Moederdag), fijne moederdag. Het voordeel is dat ik eens per paar jaren op Moederdag jarig ben en mijn verjaardag het cadeau is!

Tot de volgende blog!

download (5)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: