Inspiratiebron

Een verhaal is de bron van inspiratie, iedereen heeft een verhaal. De één zijn verhaal is minder heftig dan de ander. De één zijn verhaal is kort en de ander is lang. Wat je ook meemaakt, goed of slecht, kan je het niet veranderen. Het is al gebeurd, je kan alleen ervoor zorgen dat het niet een tweede keer gebeurt. Het afstuderen is voor mijn een verhaal apart, één die ik soms wil vergeten maar waarschijnlijk ook één die ik wil blijven onthouden. Toen ik na mijn eerste keer inleveren niet verder mocht met het onderzoek en verder moest zoeken naar meer informatie. Twee weken geleden leverde ik voor de tweede keer en had die dag opeens inspiratie. De woorden zeggen voldoende.

………………………………………………

Neem de tijd

Ik heb nachten liggen denken

Over wat er komen gaat

Want ik weet dat ik door moet gaan

Maar het is al veel te laat

Hier is geen seconde rust

Ik moet vechten voor mijn kracht

Maar ik weet dat dit het einde is

Door hoe ik kijk naar mij

Een stap opzij, een stap opzij

Het is tijd om stil te staan

Niet meer leven in een waan

Ogen dicht en ga maar dromen

Over dingen die nu voor gaan

Stop daar

Het is tijd om stil te staan

Je hebt het goed gedaan

Adem diep en laat maar stromen

Die tranen mag je laten gaan

Ik weet ‘t, trots zijn op mezelf

Fouten maken mag

En neem de tijd

It’s a couple days later

My happiness is back

Try to take time and smile again

Now I know what I miss

Take time, take time

I need to stop de time

Still see the light

Dream about fairytales

Seeing my future bright

It’s right

Het is tijd om stil te staan

Je hebt het goed gedaan

Adem diep en laat maar stromen

Die tranen mag je laten gaan

Ik weet ‘t, trots zijn op mezelf

Fouten maken mag

En neem de tijd

Het is tijd om stil te staan

Niet meer leven in een waan

Ogen dicht en ga maar dromen

Over dingen die nu voor gaan

Stop daar

I need to stop the time

I’m dying inside

Know that I can do better

Slowly pushing up my pride

Listen to yourself, the words that I say now

Listen to yourself, Make a pretty bow

Trots zijn op mezelf

Fouten maken mag

Trots zijn op mezelf

Tot de allerlaatste dag

Trots zijn op mezelf

Fouten maken mag

And take you time

Neem de tijd

………………………………………….

Toen ik het schreef ben ik emotioneel geworden, trots zijn op jezelf en fouten maken mag. Ik weet het ook echt wel maar toen kwam het even hard binnen. Ik was toen ook best wel trots op mezelf en dat is ook wel even fijn. Ik hoop dit liedje ook te kunnen zien bij het afscheidsconcert van zangles, moeten we anderen wel met mee gaan spelen. Maar opnemen is sws een doel, op de één of andere manier wil ik het verwezenlijken. Het is ook heel passend bij mijn onderzoek omdat mijn onderzoek gaat over muziek en je identiteit. Je blijft altijd leren toch?

Zeit anhalten

Een gedachte over “Inspiratiebron

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: