Give me a break

Pff.. de afgelopen 2 à 3 weken was ik even niet heel actief. Sinds de dag dat de pup is gekomen is mijn energielevel steeds lager geworden en wat bleek, ik werd ziek. De griep heeft ook mij gevonden, gelukkig voor de eerste keer. Ik kon niet tegen licht, onverwacht of een vel geluid en laat staan gekke geurtjes. Ik was echt kapot moe, soms misselijk nadat ik iets had gegeten en dan de hoofdpijn. Die was helemaal niet te doen. Na 4 dagen echt amper iets te kunnen doen ben ik toch maar naar de huisarts geweest..

………………………………………………………

Ik dacht eerst aan migraine, al mijn online onderzoek wees hiernaar toe. Maar eenmaal bij de huisarts bleek ik ook een veel te hoge hartslag te hebben, druk op de borst en een lichte verhoging. Het resultaat was dus de griep en daar was ik niet heel blij mee. Alles wat ik kan doen is pijnstillers (ibuprofem) en maagbeschermers slikken, en ja natuurlijk uitzieken maar daar ben ik niet heel goed ik. Ik verveel me soms best wel snel en dan pak ik al snel mijn laptop of mobiel, niet echt goed tegen de hoofdpijn maar wat moet je anders? Ik kan echt niet de hele dag op bed liggen. Het is nu 5 dagen later en voel me gelukkig als iets beter, goed genoeg om te kunnen bloggen. Ik heb af en toe nog een aanval van duizeligheid en heftige vermoeidheid, vaak rond etenstijd. Inmiddels weet ik dat ik dan gewoon wat moet eten en drinken, en wanneer mogelijk weer ff een pijnstiller moet nemen. Hopelijk schiet het op want ik vind het helemaal niks die griep. Dit is mijn eerste keer (op de buikgriep na) en hopelijk ook mijn laatste.

images.jpg

Naast het ziek zijn helpt stress ook niet echt. Ik mag werken bij sinne kinderopvang bij een BSO, moet nog het gesprek over de arbeidsvoorwaarden hebben maar het is zeker goed nieuws. Nu moet ik wel kunnen bewijzen dat ik ben afgestudeerd dus heb ik een diploma of getuigenschrift nodig. Deze stond nog steeds niet in Mijn duo dus ik was wel een beetje boos hierover. Na twee weken te hebben gewacht heb ik gebeld naar duo en die zeiden dat er niks over mijn afstuderen bekend was. Dus school bellen en die verbindt je dan door met een voicemail, super handig dit. Na een bericht te hebben gezet op de facebook van de opleiding is het in 2 dagen geregeld en kan ik het gesprek hebben, hé hé dat werd wel tijd. Dus hopelijk kan ik snel aan het werk om werkervaring op te gaan doen.

Daarnaast gaat het goed met de pup, hij geeft aan wanneer hij zijn behoefte moet doen. Kan al loslopen in het bos en doet het super op puppycursus. Wel laat hij nu zijn ware ik zien, dat boefje. Ook is het aan het beginnen met het wisselen van zijn tandjes en dus is hij lekker aan het bijten. Een paar keer per dag gaat hij helemaal los en is hij na 20 minuten springen, spelen en heel en weer rennen weer moe genoeg om te gaan slapen. Hij is wel een echte schootligger maar op de bank vind hij ook geen probleem. En aandacht heeft hij zeker, iedereen vindt hem mooi en lief en ga zo maar door. Zeker geen goed idee om door de stad te gaan lopen want dan kom je nooit meer thuis

……………………………………………………………

Dat was het wel weer, ik ben al weer moe van het zien van een lichtgevend scherm. Dus nog een fijn weekend en geniet van iedere om je heen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: