Bestaat de perfecte hondenriem??

Een hondenriem, een belangrijk product als je een hond hebt en in de stad woont waar je hond niet los mag lopen. Als gezin waren wij al even op zoek naar de perfecte riem, niet te kort en niet te lang, het liefst verstelbaar en bijpassend aan de halsband. Ja dat is natuurlijk wel veel vragen maar hij moet er toch zijn denk je toch??

……………………………………………….

Maar nee, nergens was de goede riem. Er was 1 die bijna in de buurt kwam maar blijkbaar was deze nergens te krijgen. Dus dan maar optie 2, er 1 laten maken. Op Etsy verkopen mensen zelfgemaakte producten maar deze waren best wel duur en het zou lang duren om te maken en te verzenden, ook geen optie dus. Dan op facebook verder en daar was 1 alleen die heeft in drie weken tijd niet gereageerd dus op naar een ander. Ik kwam terecht bij boedha’s paracord. Bij haar kreeg ik binnen een paar uur een bericht terug en samen zijn we tot een prachtige riem gekomen. Er waren zoveel kleuren….

De riem is jeans blue, white, charcoal grey en mustard. Het is een gevlochten riem die je kan verstellen op 3 plekken om een langer en korter te maken (max 3 meter). Een het eind van de riem zijn de vier touwen afgeknoopt om ervoor te zorgen dat het mooi blijft. De musketon en ringen zijn zilver, er was ook een keuze om deze zwart te doen maar dit kan afbladeren dus hebben we voor wit gekozen. Ze heeft in totaal 45 meter geknoopt, heel veel natuurlijk en dat binnen een weekend tijd. Maar hoe bevalt deze? Is het te perfecte hondenriem?

Voor mij is het denk ik wel de perfecte riem, hij is stevig, nog wel wat zwaar en groot voor de pup maar deze groeit als kool. Ik heb hem op het tweede ringetje, het handvat gedeelte gaat over mijn schouder heen en zo heb je niet veel riem in je hand. Super handig want je hebt je handen vrij als je de poep moet opruimen. De riem ligt lekker in de hand en is super stevig.20190921_144512

Eerst moest Tiamos er wat aan wennen maar de tweede keer was het alweer als normaal. Andere mensen vertelden ons dat een weimaraner het liefst los loopt maar dat kan natuurlijk niet in de stad. Dan is dit de perfecte oplossing, hij kan best een stuk vooruit lopen maar blijft aan een riem. Ook zijn we super tevreden met de kleuren, het blauwe is nu nog hetzelfde als zijn halsband. Als hij uit de halsband is gegroeid (wat als best wel snel gaat gebeuren) kan je nog kiezen van eventueel een leren band. Die past er ook erg mooi bij.

Ik ben niet alleen tevreden over de riem maar de service is ook echt perfect. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van wat de status van de riem is en helemaal hoe snel je reactie kreeg. Daarnaast was de prijs ook erg goed, ik heb zoveel riemen gezien van boven de 40 euro voor 2 meter, deze was 37,45 (plus 6.50 verzendkosten). Als de grote man 1 jaar is en is uitgegroeid dan willen we misschien wel een bijpassende halsband maar dat ik pas 14 Juni 2020!

………………………………………………………………….

Wil jij ook een mooie, stevige hondenriem, halsband of tuigje voor je hond? Neem dan een kijken op één van de onderstaande links!

https://www.facebook.com/boedhasparacord/

https://www.instagram.com/boedhasparacord/?hl=nl

https://www.boedhasparacord.nl/

20190921_144432
Ik wil ook op de foto baasje….

Een gedachte over “Bestaat de perfecte hondenriem??

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: