Nieuwe uitdagingen

Ik heb vaak genoeg nieuwe uitdagingen gehad maar deze weken zijn er wel heel erg veel. Naast dat ik geen baan meer heb zit ik ook niet echt lekker in mijn vel. Dit keer niet over mijn verleden maar weer over mijn lichaam. En daarbij komt kijken dat hoor de vele stressvolle situaties mijn spieren enorm vastzaten bij mijn nek en schouderbladen. En al deze dingen wegen best zwaar pp mijn schouder want de verhuizing zit eraan te komen en ik krijg alleen maar afwijzingen terug van sollicitaties. Of ik ben niet geschikt genoeg, heb niet voldoende ervaring, pas niet in het team of ze nemen niemand aan door de gevolgen van de coronacrisis. Maar ik blijf doorzetten want ik zal hoe dan ook een baan vinden die ik ook nog eens leuk vind!

………………………………………………………

Laten we beginnen bij geen baan te hebben. Mag je een uitkering aanvragen (dan heb ik tenmiste iets), blijkt dat niet alle gegevens (heel mijn loon van 2020) in het systeem staan. En dat de persoon die deze moet doorgeven een week lang vrij heeft, super handig natuurlijk. Dus maar aangegeven dat ze dit met spoed moeten gaan regelen want dit had elke maand moeten gedaan worden. En het vinden van een nieuwe baan dat wil ook niet echt lukken, ik heb liever iets vasts maar dat is bijna onmogelijk. Er zijn zoveel mensen die hun baan kwijt zijn dat er veel mee sollicitaties komen op een vacature, ja probeer dan maar een kans te krijgen om op gesprek te komen. Ik voel enorm te druk om een baan te vinden waarmee ik mijn vaste lasten kan betalen, hopelijk wordt mijn aanvraag voor een uitkering goedgekeurd. De druk zal dan iets minder worden. Natuulijk blijf ik verder zoeken en blijven tips welkom.

Daarnaast zit ik, letterlijk, niet echt lekker in mijn vel. Na een enorme breakdown ben ik maar weer naar de huisarts gegaan. Ik eet gezond, drink voldoende water en heb ik de afgelopen periodes voldoende bewogen. Maar het helpt niet. De huisarts wilde eerst bloedonderzoek maar dat was helemaal goed. Ik zou vorige week dinsdag weer gebeld worden met daarin de volgende stappen (diëtist of internist) maar ik heb helaas geen telefoontje ontvangen. Morgen dus maar weer bellen zodat ik dinsdag wel weer gebeld wordt. Deze huisarts werkt alleen op dinsdag dus andere dagen zijn helaas niet mogelijk. De afgelopen tijd ben ik enorm weinig gaan eten, tussen de 900 en 1100 calorieën op een dag. Het lijkt te werken maar ik heb helaas weinig energie gedurende de dag en ben ’s avonds al vrij snel moe. Misschien niet de beste methode maar ik weet niet wat ik anders nog kan proberen. Na al 2 keer naar een diëtist te zijn geweest, een jaar lang in het ziekenhuis een programma heb gevolgd en meerdere diëten heb geprobeerd weet ik het niet meer. Je kan ten minste niet zeggen dat ik het niet probeer. Ik vind het al heel knap van mezelf dat ik niet eens meer een chipje eet in het weekend, ik eet een appel of een rijstwafel. En alcohol, dat heb ik al langer dan een half jaar niet meer gehad. Hopelijk ben ik dinsdag iets wijzer geworden en kan ik een stap zetten richting een leven dat ik wel energie heb om iets te doen en ook af en toe weer wat leuke dingen kan gaan doen.

En dan als laatste, de verhuizing. En wanneer die gaat plaatsvinden, ik heb geen idee. Door corona hebben ze nog niet de woning kunnen bekijken (elkien) en weten ze dus ook niet of er een reparatie gedaan moet worden. Dus ze gaan de 16de eerst kijken of niet eerst nog wat gaan opknappen of verbouwen, en dan pas krijg ik te horen wat de datum wordt. Ik heb de meeste meubels al, mijn slaapkamer is bijna leeg en ik ben er helemaal klaar voor. En zolang ik geen data weet kan ik ook geen gas, water en elektra regelen. Ook niet mijn tv en internet of de verzekeringen. Het duurt allemaal zo lang, maar ik moet geduld hebben. Met eenmaal de sleutels in mijn hand kan ik lekker aan de slag en hopelijk snel verhuizen.

……………………………………………………………………..

Maar nu is het nog lekker zondag, de dagen dat ik van mezelf mag uitslapen en even mag ontspannen. Ook heb ik het fietsen op mijn hometrainer weer opgepakt dus ik zal mezelf meer pushen om het om te dag te gaan doen. Daarna nog even lekker in bad, nu ik nog thuis woon. En dan heerlijk in de joggingsbroek de rest van de dag doorbrengen. Heerlijk toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: