Tijd voor gezelligheid in huis!

Dat is wat we nu wel kunnen gebruiken! De lockdown is verlengd, wat ik wel had verwacht. De cijfers gaan niet omlaag en ja, dan kunnen we natuurlijk niet gaan versoepelen. We moeten het nog even volhouden en dat kunnen we toch allemaal. Toch willen we allemaal ook wat gezelligheid tijdens de donkere en koude dagen. Je kan natuurlijk lekker op de bank gaan zitten met een bak thee en de kaarsjes aan maar de eerste keer dat we weer met meer samen mogen komen zal dat moment toch wel overtreffen.


Ik merk vooral dat ik het soms mis om bij familie te zijn, tuurlijk zie ik mijn ouders en mijn zus nog wel maar de rest niet echt. Ik zoek de gezelligheid dan maar in mijn huis, helemaal nu ik de meeste dagen van de week vrij ben omdat ik tijdens de noodopvang niet vaak ingezet hoef te worden. Dan heb je tijd om om je heen te kijken en dan mis ik toch wel iets, foto’s. Ik heb wel drie grote lijsten maar ik vind foto’s ook heel leuk, dan moet je wel de tijd nemen om die uit te zoeken. Dat heb ik eindelijk kunnen doen.

Ik ben wel een beetje van het vintagegevoel, niet alles nieuw maar ook wat dingen tweedehands. Die vintage foto’s, die al best wel lang trendy zijn, ja ik ben meer van het zoeken naar een goede foto. Stel je voor dat je net op het verkeerde moment klik en er komt zo’n foto uit waarvan je denk: euu nee? Dan heb je één zo’n ding verspilt en volgens mijn zijn die ook niet heeeel goedkoop. Dus ik ging ff op zoek en vond Fotofabriek, één van de sites die zulk soort foto’s kunt laten afdrukken op foto papier, maar dan wel in de vorm van zo’n oude foto. En het proces, dat was heel makkelijk. Gewoon foto’s selecteren vanuit een map of van facebook en je hebt ze eigenlijk al klaar. Je kan ook nog een leuke achtergrond toevoegen maar daar ben ik niet zo van. Het moet wel wat neutraal blijven dus geen heftige prints. Ik heb gekozen voor een achtergrond met planten en een paar lichte kleuren!

Na een paar dagen heb je ze in huis, gewoon door de brievenbus. Toen ik de envelop open maakte zag ik dat ze echt goed verpakt waren. Ik was verrast dat dat ze mat waren, dat verwacht je niet van foto’s maar waarschijnlijk was dit een optie. Ik ben er wel blij mee want dan zie je ook niet van de vingerafdrukken. Ik heb er acht besteld en allemaal met familie. Mijn ouders, zus, de honden en ook één met mijn oma. En misschien laat ik er wel meer afdrukken, ik vind ze namelijk heel erg leuk. Ik vond het echt een goede service en zou hun zeker aanraden om je eigen fotoproducten af te laten drukken, bijvoorbeeld een fotoboek maken, kaarten of kalenders (altijd handig in het nieuwe jaar toch?).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: