Testtijd!

Het is weer tijd voor een review! Een tijdje geleden ben ik benaderd door www.drukwerknodig.nl, een website waar je vele dingen kan laten afdrukken of bedrukken. Ik wilde graag met hen samenwerken en ik mocht twee producten uitkiezen om te testen. Er was zoveel keuze maar het is gelukt!


Het eerste product was een mondkapje, altijd handig in deze tijd. Nu kan ik vrij moeilijk zijn met mondkapjes in verband met mijn bril. Op het werk dragen we ze ook bij de overdracht en dan is een onbeslagen bril wel fijn. Ik ben twee hele fijne mondkapjes kwijtgeraakt dus ik dacht, dit is het proberen waard. Je kan ze zelf ontwerpen met tekst, verschillende achtergronden of plaatjes. Ik heb gekozen voor een plantenthema, iets wat ik tegenwoordig erg leuk vind. Misschien wil zelfs de kleuren van mijn site aanpassen, beetje van het roze afstappen maar dat is een plan voor later. Het maken van het design was snel gedaan en hup, in het mandje. Na een paar dagen werd het bezorgd en ik was echt benieuwd of deze ging passen. Je kan een keuze maken tussen twee maten en ik heb voor de kleine gekozen. Deze bleek uiteindelijk te klein te zijn en voor iemand die brildragend is niet heel handig. Ik heb niet het idee dat ik hier prettig een tijdje mee op kan zitten dus deze ga ik weggeven, gewassen natuurlijk. Ik wilde gewoon proberen maar deze keer was het voor mij niet raak.


Als tweede heb ik een textielposter gekozen, dit leek we wel in het huis passen. Het is een oud product in een nieuw jasje, net zoals de inrichting in mijn huis. Het is een oud huis met wat vintage elementen maar wel lekker fris. Ik ben nu al even opzoek naar de geschiedenis van dit pand, wat moeilijk te vinden is. Later zal ik daar wel meer over schrijven als er meer duidelijk over is, dus voor dat verhaal moet je even afwachten. Het pand in vrij oud en in de digitale archieven kan je foto’s opzoeken, en ik vond deze. Een mooie oude plaat uit het jaar 1923 (als het goed is). Ik ben sowieso geïnteresseerd in geschiedenis, ik heb eens stambomen opgezocht van de vorige bewoners van het huis van mijn ouders. Hier heb ik een aantal jaren ook een blog over geschreven. Zo’n foto geeft het pand toch meer glans, als je me begrijpt. Van binnen zie je niet hoe oud het is maar van buiten wel. Ik ben er natuurlijk aan gewend maar mensen die hier niet vaak komen vindt het vaak heel mooi. Het was wel even moeilijk om de juiste achtergrond erbij te doen. Het moest eigenlijk dezelfde kleur zijn als de foto maar het groene is opzich heel mooi. De foto is ook erg scherp, wat me verbaasde. De ontwerper op de site geeft aan of de foto goed is of te onscherp dus let daar wel op. Maar dit is zeker een aanrader. Ik heb hem op A3-formaat, hij komt te hangen boven mijn tv, ik moet alleen nog ff een spijker ophangen. Je kan hem ook in grotere maten bestellen. De latjes zitten er los bij en werken met magneten. Hierdoor raakt de poster zelf niet beschadigd. Ik ben erg tevreden over dit product, erg leuk om je huis wat te pimpen.

Ook de service was super, snel afgedrukt en verzonden. Jammer van het mondkapje maar hopelijk kan ik er een ander blij mee maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: