the may 50k

Vandaag even een serieus onderwerp. Wandelen, hardlopen of rollen voor een goed doel, een stimulans voor jezelf om het beste eruit te halen en anderen tegelijkertijd te helpen. The may 50k is een actie op geld op te halen voor MS . Ik ken (denk ik) niemand die MS heeft maar dat betekend niet dat ik wel iets kan betekenen. Al even loop ik elke weekend een stuk met de hond van mijn ouders, om actief bezig te zijn en om de trainen met de hond. Alleen wandelen vind ik niks aan, met de hond in dit veel leuker. Lekker door de stad, de parken door en hopelijk genieten van het lekkere weer.


In mei ga ik dus lopen voor MS, om geld op te halen maar ook om het uiterste uit mezelf te halen. Het lijkt me verschrikkelijk om dingen niet meer te kunnen doen, dat je afhankelijk wordt van anderen en een deel van je vrijheid kwijt raakt.

Van de 4 mensen met MS zijn er 3 vrouw. De meesten krijgen de diagnose tussen hun 20ste en 40ste levensjaar. MS treft dus vooral jonge mensen in de bloei van hun leven. In Nederland hebben circa 25.000 mensen MS, wereldwijd wordt dit aantal geschat op 2,8 miljoen terwijl er nog steeds geen oplossing is voor deze ziekte. Daarom is onderzoek keihard nodig! Ik heb dit allemaal wel dus ik ga het ook gebruiken. Ik heb mij doel gezet op 25 km, voor nu. Dit doen kan ik altijd bijstellen en dat is het plan zeker ook. Heb ik dat bereikt dan ben ik al blij, maar wie weet is het een extra stimulans om meer te gaan lopen. Mijn actiepagina is:

https://www.themay50k.com/fundraisers/juliavanderschaaf

Vanaf vandaag begin ik met lopen, steun jij mij om dit doel te behalen? Je kan doneren op mijn pagina maar een berichtje is ook leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: