Teveel leuke dingen

Het is een drukke periode, veel vrije dagen en het mooie weer komt er weer aan. Daarnaast was ik woensdag jarig en zijn we met het gezin een weekend naar Julianadorp geweest om uit te waaien… Veel om te vertellen dus ik zal maar beginnen.


Laten we beginnen met het weekend weg. Ik vind het altijd maar een gedoe, moet je alles wassen, tas inpakken en dan vooral de belangrijke dingen niet vergeten. Ik was goed voorbereid met een lijstje zodat ik dingen meteen kon inpakken als het uit de was kwam. Uiteindelijk neem je altijd teveel mee maar ik heb liever altijd iets extra’s mee. Twee volle tassen plus een handtas en hup naar mijn ouders. Alle tassen en boodschappen moesten in de klep/kofferbak dus Tiamos mocht gezellig naast mij op de achterbank… Het viel me uiteindelijk allemaal mee, hij sliep tot op de afsluitdijk en schrok toen wakker van de geluiden om zich heen. Even wist hij niet meer waar hij was. Eenmaal in het huisje eerst alles uitpakken en dan lekker wat drinken pakken. De eerste dag/avond hadden we mooi weer dus konden we lekker naar het strand, dat was 20 minuten lopen. Het leek in het begin zo lang maar zondag leek het al veel korter. Overdag waren we aan het chillen in het huisje of de tuin, gingen we wandelen op het stand of deden we spelletjes. Zondag hebben we mijn verjaardag gevierd, met natuurlijk slingers en cadeaus. In de avond hebben we eten besteld van het restaurant en dat was heeerlijk.

We hebben iets bijzonders gedaan, we zijn naar een klimbos geweest. Na het opdien van een helm en het aandoen van het tuigje mochten we oefenen. Dat was soort van gemaakt voor kinderen want de voeten kwamen op de grond. We waren klaar voor het echte parcour, wel op 4 meter maar niet op de 8 hoor. Het makkelijkste parcour ging me goed af maar de zipline redde ik niet omdat ik begon de draaien. Daarnaast was het spekglad omdat het al de hele dag regende. Het tweede parcour was moeilijker en dat bleek. Ik begon paniek te krijgen en dat ging niet weg. Uiteindelijk kon ik deze niet afmaken omdat ik de kracht in mijn armen kwijt was. Dit ik ging met de abseil naar beneden. Tuurlijk is dat minder leuk, ik had een graag afgemaakt maar ik was blij toen ik eenmaal beneden was. En dan die spierpijn…

Het was een heerlijk weekend, maar toch was ik blij dat we maandag weer naar huis gingen. Ik moet altijd wennen aan een bed dus ik heb niet echt lange nachten gemaakt, helaas. Al was een ochtendwandeling op het stand ook wel erg fijn.


Door alle vrije dagen was het wat een gekke week maar woensdag was wel een hoogtepunt. Je verjaardag vieren met de kids is toch wel erg leuk. Ook al waren veel kinderen er niet, toch was het leuk. Een klein, ontspannen clubje. Mijn collega’s hebben we ook echt jarig laten voelen. Ik heb een prachtige hoed gekregen, altijd leuk. Thuis had ik ook al slingers opgehangen, ook die ik zelf heb gemaakt. Ik had ze misschien moeten strijken maar ik vind ze erg leuk geworden.

Door al die vrije dagen merk ik dat het ritme er wel een beetje eruit is. Vandaag is het niet zondag maar zo voelt het wel. Vanaf maandag is het weer bijna normaal, alleen nog tweede pinksterdag en dan werken we gewoon weer 5 dagen per week. Terug naar het ritme. Het kost me op de één of andere manier meer energie en ben ik aan het eind van de dag ook moe. Dan merk ik dat het toch wel fijn is om weer een normale werkweek te hebben. Wel hoop ik één deze dagen weer inspiratie te vinden om muziek te schrijven, ik moet toch wat met al die vrij dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: