Life goes on

Dag vakantie, hallo dagelijks leven. Na mijn laatste blog heb ik nog een weekje vakantie gehad. Ik ben een nachtje met mijn moeder naar een hotel geweest en voor de rest alvast wat opgeruimd voor de aankomende renovatie. Ik heb nu alweer anderhalve week gewerkt en dat was weer even wennen, heel gek was dat niet na een week ziek te zijn geweest. En ik ga weer aan de studie!


Eerst even over het hotel, we gingen een nachtje naar the student hotel in Groningen. Groningen was op dat moment donkerrood als het ging om besmettingen dus het was wel oppassen geblazen. Overdag hebben we goed kunnen shoppen en lekker even op terras kunnen zitten. Het weer zat ook echt mee, superfijn want dan hoef je geen jas mee te tillen. Het was ook echt een super hotel, erg schoon en superleuk ingericht. De service was helemaal super, ik wist namelijk niet wat ik kon verwachten omdat het de eerste keer was dat ik ergens heen ging sinds ik weet dat ik lactose intolerant ben. Bij binnenkomst was de kamer al vrij dus konden meteen erheen. De gangen waren vrij donker maar al snel kon ik eraan wennen. De kamer was super netjes en voorzien van alles. We hadden wel een luxere kamer dus deze was iets ruimer. Naast dat je hier als hotelgast kan verblijven kan je hier ook langer verblijven, bijvoorbeeld als je voor langere tijd naar Nederland moet om te werken of om er te verblijven tijdens je studie. Geen idee hoeveel dat moet kosten maar zeker een aanrader. Er is een restaurant, spelletjesruimte, voldoende plek om lekker te zitten en een enorme ruimte om te kunnen studeren met zelfs een aantal leslokalen. En op elke tafel stonden dingen om te desinfecteren, natuurlijk in verband met corona.

Na het shoppen zijn we lekker naar het hotel gegaan en hebben we ons opgefrist met een heerlijke douche. We besloten om gewoon in het restaurant bij het hotel te gaan eten en daar hadden ze toch lekker ijsthee, zelfgemaakt natuurlijk. Ik had als diner een pizza vol met Parmezaanse kaas, omdat er origineel mozzarella opzit maar ik dit dus niet kan hebben. Tijdens het afrekenen heb ik gevraagd was het recept is, en thuis geprobeerd maar heb het nog niet kunnen nabootsen. De rest van de avond zijn we lekker op de kamer gebleven, opzich was het bed prima maar ik moet altijd wennen aan bedden dus dat is niet een negatief punt. Na een mha nachtje hebben we weer heerlijk gedoucht en ontbeten, wat super was geregeld. Je kon zelf koffie, thee, sapjes en wat verpakte producten pakken. Dan koos je een tafeltje en werd het ontbijt gebracht. Scrambled eggs, spek, 4 broodjes per persoon, wat kaas en vleeswaren en yoghurtje. Dat van mij was apart bereid en had ook ander brood, waarschijnlijk gluten en lactose vrij. Na het ontbijt hebben we alles gepakt en konden we daar laten om nog even de stad in te gaan maar daar waren we al snel klaar mee en waren rond 1 uur weer thuis. Echt een aanrader!


En toen moest ik weer werken… ik merkte al dat mijn conditie flut was. Ik was als moe als ik naar mijn werk fietste, echt verschrikkelijk. Daarnaast kreeg ik weer last van mijn pols, ook niet heel gek want die ik ook in volledige rust gekomen. Dus nu werk ik even met een brace om, en af en toe kan deze alweer af. Gewoon weer de oefeningen oppakken en rustig die kracht weer terugkrijgen. En ja, ik was weer studeren. Niet 4 jaar, dat is me voor nu weer te lang. Ik wilde in mijn opleiding al graag meer de creatieve kant op en dat bleef aan me knabbelen. Ik zie regelmatig vacatures verschijnen die mij mogelijk meer kansen geven maar ik vind mijn werkplek gewoon erg leuk en heb geen zin om weer te gaan switch van banen. Het gaf me weer een beetje paniek en toen besloot ik, ik ga gewoon iets anders doen. Ik was weer studeren. Ik heb gekozen voor een hbo-opleiding van 12 maanden, creatieve therapie voor kinderen. Ik ga het online volgen omdat ik dit zelf wil kunnen plannen. Een dagopleiding kon alleen in Groningen (was dichtstbij) en een avondopleiding had ik helemaal geen zin. Dan was de zaterdagopleiding nog over en die was in Zwolle. Nu kan ik zelf kiezen wat ik wanneer doe en heb dan vanaf 1 september op woensdag vrij om dan er op te kunnen focussen. Ik heb er erg veel zin in, ik weet nog niet precies hoe en wat maar dat zie ik later wel.

Dat was het weer, een nieuw verhaal maar er zullen nog veel meer volgen. De komende maanden zal ik veel typen en leren, maar niet vergeten te genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: