Brand new!

Eindelijk kan ik er een blog over schrijven, ik heb er zo veel zin in. Het gaat namelijk om de renovatie van mijn keuken en badkamer, deze is af en na zelf nog wat te hebben gedaan is het nu tijd om te laten zien.


30 Augustus begon de renovatie en het schoot al op. Ik zou gewoon thuis slapen omdat de wc teruggeplaatst zou worden maar dit was helaas niet mogelijk en stond er een camping wc voor me klaar. Maar zonder water en het nergens kunnen wegspoelen vond ik dit geen prettig idee dus heb toch maar bij mijn ouder geslapen. Elke dag ben ik er even heen geweest om te kijken wat de voortgang was en in de eerste week ging het echt heel snel. Elke dag waren er wel nieuwe dingen te zien en dat was echt super fijn. Ook had het bedrijf de sleutels en konden ze gewoon aan de slag zonder dat ik de deur open moest doen. Vrijdag 3 September was ik vrij en ben ik overdag even een kijkje gaan nemen en jahoor, die middag kon ik weer gewoon naar de wc en douchen. Alleen de spiegel enzovoorts moest nog worden opgehangen maar dat had geen noodzaak.  Dat weekend heb ik heerlijk thuis kunnen zitten en hebben we al een deel van de spullen weer opgeruimd in de keukenkastjes en woonkamer. De decoratie hadden we nog even gelaten want er zou nog een schilder komen en er moesten dus nog wat kleine dingen gedaan worden. Ook heb ik dat weekend samen met mijn vader de eettafel helemaal geschuurd en opnieuw gelakt, met parketlak. Hij is iets lichter dan dat deze was, moest er even aan wennen maar hij is wel heel mooi geworden.

Die maandag erop kwam de schilder en tegen mijn verwachting in hebben ze mijn hele muur wit geverfd. Super fijn, scheelde ons weer wat verfwerk. Daarnaast hadden ze ook al mijn kookplaat aangesloten dus dat wel helemaal super. Die week gebeurde er soms de hele dag niks, tot het moment kwam dat er al meer dan 2 dagen niks was gedaan, toen was ik er wel klaar mee. Ik wil mijn huis terug, alles weer op zijn plek zetten en mijn gang weer kunnen gaan zonder dat er opeens iemand in mijn huis staat. Zelf hadden mijn moeder en ik al de muur geverfd dus dat was al een hele verandering. We hebben het gedaan met de verf van Flexa easy care keuken, zo kan je de muur meteen schoonmaken als er bv olie opkomt en heb je geen vlekken! Je kan hem ook in een kleur laten mengen en ik heb oudroze/bruin gekozen (IG PS-1065)

Ik had heel netjes een briefje achter gelaten met daarom wat nog gedaan moest worden en of dat die dag nog kon. Ik moest de ochtend werken dus kwam de middag en zag dat ze aan het werk waren. Wat bleek, ze hadden het briefje niet gelezen maar mijn moeder (die daar nog een muurtje aan het afmaken was) had aangegeven dat ik graag het huis weer voor mezelf heb en of het vandaag af gemaakt kon worden. Die middag kreeg ik de sleutels weer en kon ik eindelijk alles inrichten, dingen weer in de vensterbank en plantjes weer terug naar huis. Deze verbleven even bij mijn ouders i.v.m. als het stof.

Keuken
Badkamer

En toen was het klaar, maar nog niet helemaal. In badkamer moeten bakjes komen met zuignap want ik mag niet meer boren in de muur. Ook heb ik een wandkleed bij de CASA gekocht en deze moet ook nog even op de muur bij mijn trap worden gehangen.En al even geleden kreeg een bericht van een bedrijf genaamd Tropilex. Er werd gevraagd of ik wilde samenwerken en dat vind ik altijd leuk. Ik wilde ook heel graag een hangmat kopen maar ze hadden ook hangstoelen te koop. Ik mocht er één uitkiezen en het is deze geworden. Super blij mee! Het zit super fijn en je wil er bijna niet meer uitkomen. Ook past deze ook mooi bij de nieuwe muurkleur. Ik heb zelf nog een haak voor aan de balken gekocht, deze kon je ook mee bestellen maar daar heb ik niet voor gekozen. Ik ben zo blij met het eindresultaat, eindelijke het grijze uit de deur en een nieuwe frisse look naar binnen gebracht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: