Alles in huis voor kerst?

Dat is de vraag die we elkaar de komende maand gaan stellen. Vandaag om 5.00 hebben we weer een harde lockdown en dat betekent dat alle niet-essentiële winkels gesloten zijn. Het was gisteren ook erg druk in de stad, alle kerstcadeautjes moesten gekocht worden, alle kerstkleding kon nog in de winkel gepast worden en de lekkere geurtjes getest worden. Gelukkig heb ik mijn kerstoutfit al in huis.


Dit jaar heb ik me laten verrassen door een stijlbox van annoanno. Een bedrijf dat voor mensen met een maatje meer een stijlbox samenstelt. Je hebt dan gewoon meer keuze dan bij andere boxen en dat is wel een fijn idee. Je betaalt een borg van 15 euro en als je niks houdt dan blijft dit bedrag zo. Houd je wel iets, dan krijg je de borg terug. Nu heb ik het wel over een stijlbox maar weet iedereen wel wat het is. Een stijlbox is een pakket met kleding die bij elkaar is gezocht door een styliste. Je vult online een quiz in en de stylist gaat voor jou op zoek. Je krijgt na een paar dagen een site met erop de gekozen kleding en bij annoanno word je gebeld om dit te bespreken. De stylist verandert de kledingstukken dan ter plekke en stuurt het pakket op.

In mijn pakket zaten tien kledingstukken en ik was best tevreden. Er zat een heel mooi pak in, een beetje camel-kleur. Ik wilde heel graag een mooi pak voor kerst dus die missie was al geslaagd. Ik had aangegeven dat ik wel wat meer uitdaging zocht in mijn kledingstijl maar een aantal items vond ik toch te basic. Ik heb uiteindelijk vijf van de tien items gehouden en 1 geruild voor een andere maat. Ik had de maat van T-shirts die ik draag opgegeven maar een jasje moet er altijd overheen en dan is een maatje groter wel fijn. Ik heb het pak gehouden, een doorzichtige top met zwarte stippen erop, een zwarte flared jeans en een zwarte jurk. Het retouren duurde wel lang omdat het naar Duitsland moest maar het is uiteindelijk goed gekomen. Een extra service vond ik dat ze heel schappelijk waren. Was er online een artikel te vinden dat hetzelfde was en een lagere prijs dan werd de prijs verlaagd. Ik had het geluk dat het black Friday was en daardoor heb ik het ook nog voor een lagere prijs kunnen krijgen. Ik zou dit zeker aanraden aan mensen die iets leuks willen hebben voor een evenement, als het weer mag natuurlijk.We maken er allemaal het beste van. Ik weet dat als ik me netjes aankleed ik me zekerder voel en dat is altijd wel prettig. Als ik in het weekend niks te doen heb dan ligt er vaak al een joggingbroek klaar om aan te trekken, ja zelfs om boodschappen te doen. De komende periode zal de chillkleding zeker vaak aangetrokken worden maar voor de speciale momenten komt de nette kleding echt wel uit de kast.

Oja, weet iemand leuke dingen die nog open zijn in Utrecht? Ik ga 4 tot 6 januari naar een Airbnb net buiten het centrum van Utrecht en nu alles winkels dichtzijn kan ik mijn plannen schrappen. Alle ideeën zijn welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: