Merry Christmas! Hopelijk….

The most wonderfull time of the year, kerstmis. Ik vind het heerlijk om kerstmuziek te luisteren, het is altijd vrolijk. Op Flappie na dan. Mijn dagen voor kerst zullen toch anders verlopen dan was gewild.


Ik heb namelijk woensdag mijn verstandkiezen laten trekken. Ik dacht 2 zodat ik voor kerst nog 1 kant had waar ik normaal kon kauwen maar ik kreeg een cadeautje.. Alle drie gingen eruit. Ik heb er gelukkig maar drie en nu heb ik er geen één meer. Het scheelt weer dat ik niet nog een keer terug hoef maar prettig is het ook niet. Ik heb het laten doen in het ziekenhuis omdat ik er al zo’n angsthaas in ben. Mijn leek het trekken juist het ergst maar die verdoving prikken was echt verschrikkelijk. De verstandkiezen waren er na wat duwen snel uit, volgens mij sneller dan het inwerken van de verdoving. Binnen 10 minuten waren alle drie eruit, ik kan je zeggen dat het geen pretje is maar je vergaat ook niet van de pijn.

Daarna is het even gek praten, liever niet praten, maar met 2 watjes in je mond gaat dat niet helemaal super. Mijn zus was met we mee dus die bracht mij thuis en heb toen meteen een coolpack gepakt. Op elke wang een coolpack, hopelijk krijg ik een niet al te dikke wang. Volgens mij is dat wel gelukt want het lijkt nu allemaal mee te vallen. Er lijkt zelfs helemaal geen zwelling te zitten. De pijn kwam pas echt rond een uur 8 in de avond, die verdoving was toch best wel fijn. Helemaal als je ook weer wat moet eten. Voor mij had ik een beetje lauwe soep en geprakte banaan. En nog wat lauwe thee met een rietje, dat was de enige manier waarop ik een beetje kon drinken. En die pijnstilling hielp niet echt. Ik kan niet goed tegen ibuprofen en dergelijke dus paracetamol is nu de enige pijnstiller. Het werkt niet echt en als bijzaak, mijn maag vind het ook niet fijn. Niet veel eten en pijnstillers slikken, geen goede combi. Dus nu aleve classic genomen, dit zou langer moeten werken en is hopelijk minder belastend om mijn lichaam. Nu zit ik vooral veel te chillen op de bank, doe ik af en toe een dutje en probeer ik regelmatig wat te eten. Vanochtend heb ik een uur gedaan over een bakje havermout, mini hapje en rustig slikken. Het was wel een goede basis voor de dag, het vulde tenminste.

Mij plannen voor kerst dan maar. Kerstavond ga ik naar mijn ouders als ik me goed genoeg voel, all you need is love kijken en lekker chillen. Eerste kerstdag hebben we het kerstdiner van Spinoza en gaan we bingoën. Hopelijk kan ik wat eten, waarschijnlijk in kleine hapjes maar als ik maar iets kan eten. Tweede kerstdag ga ik met mijn vader naar mijn tante, soort van gourmetten met pizza’s. Maandag moet ik weer gewoon aan het werk, die week nog werken en dan een weekje vrij.

Ik wens een hele fijne kerst en voor als ik het vergeet om voor het einde van het jaar nog een blog te plaatsen, alvast een gelukkig 2022!

Een gedachte over “Merry Christmas! Hopelijk….

Voeg uw reactie toe

  1. Ik had het wel 2x 2 gekregen… Man man ik heb het geweten, haha. Ik leef met je mee en wens je veel… “beterschap”, al ben je niet ziek. Snel minder pijn, dan 😉 En natuurlijk ook voor jou fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: