Alweer 24 jaar

Het is misschien heel cliché maar toch was het wel weer een bijzonder jaar. Vooral het stukje van het autisme is wel heel belangrijk geweest. Het heeft heel veel duidelijk gemaakt en dat is belangrijkste. Ik heb het nog niet altijd onder controle maar dat is niet zo gek in zo’n korte tijd. Het is nog even zoeken naar een balans tussen rust en prikkels. Soms wil je dingen gewoon graag en dan ben je maar even wat overprikkeld.


Fysiek ging het opzich wel oké, volgens mij had ik minder blessures dan het jaar ervoor. Dat is altijd een pluspunt. Al sloot het jaar wel af met een verrekte enkel, met mogelijke een scheurtje erin. Dat is nog steeds aan het herstellen en dat komt wel. Wel heb ik een belangrijke stap genomen, ik ga naar een personal trainer. Eén keer per week trainen en minder eten, vooral de laatste was enorm wennen en nog steeds vind ik dat wel moeilijk. Vooral omdat ik sneller overprikkeld ben als ik minder energie binnen krijg en dat moet niet. Dus nu de balans zoeken ik de energie die ik nodig heb en wat goed voor het afvallen is. En wat afvallen helpt hopelijk ook in het hebben van blessures. Als mijn enkel weer hersteld is kan ik weer vaker gaan sporten, nu is normaal lopen al voldoende.

In de liefde is er ook weinig veranderd, nog steeds geen vriendje. Al zeg ik je, ik heb er ook niet altijd zin in. Tuurlijk zijn er best momenten maar zeker alles op zijn tijd. Ik snap dat het ook voor anders best wel moeilijk kan zijn om mij te begrijpen, ik begrijp mezelf ook niet altijd. Ik zit niet stil maar ben ook niet hard op zoek, het belangrijkste is dat ik mijzelf goed voel. Ik ben dit jaar wel heel dankbaar geweest voor mijn gezin en familie. Ook voor hun is het niet altijd makkelijk dus ben hen niet per se meer gaan waarderen, maar toch heeft het wat meer betekend voor mij dit jaar. En ik word tante! Mijn zus en haar vriend krijgen kindje en dat vind ik zo leuk. Als ik op het werk wat leuke kleding zie dan ga ik altijd even kijken waar het vandaan komt. Even inspiratie opdoen is nooit mis.


En wat me komend jaar gaat gebeuren is altijd een verrassing. Jullie kunnen het natuurlijk volgen op de blog, altijd handig. Ik vergeet ook nog wel eens iets dus dan kan ik het mooi even teruglezen. Een aantal dingen weet ik zeker. Dit jaar rond ik mijn opleiding Creatieve therapie voor kinderen af. Dat is weer iets wat afgesloten kan worden zodat ik wat meer tijd heb van andere dingen. Ook kijk ik er naar uit om meer met muziek te gaan doen. Dan heb ik er ook meer tijd voor dus dat zou erg leuk zijn. Ik denk dat ik vooral moet gaan genieten van de kleine dingen. Zo simpel is het toch?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: