Progress

Excuses voor weer een lange tijd zonder blog maar ik ben er achter gekomen dat ik er ik er in mijn hoofd soms niet aan toekom. Nieuwe verhalen bedenken, pagina volschrijven. Dat lukt me nu even niet en dat is niet erg. Maar er zijn wel wat dingen veranderd opzich.


Ik ben nu bijna 2 maanden aan de slag met een personal trainer bij de sportschool. Naast het sporten eet ik minder en ga even zitten als je verder wil gaan lezen, ik eet groente. Vind het nog niet lekker maar wel te doen en dat is al een heel wat. Ik eet eigenlijk alleen maar groente als het goed gegaard is (lees overgaar) en met een saus erover heen. Maar nu eet ik sinds kort doordeweeks worteltjes en sperzieboontjes, en ja zonder saus. En het sporten gaat ook goed, weet de oefeningen steeds beter te doen. Het is echt puur krachttraining in combinatie met minder calorieën eten. Ik ben ook al best wat kwijt qua gewicht en vetpercentage. En dan ook nog in spierpercentage gestegen. Dus alles bij elkaar, prima goed.

Daarnaast hoop in misschien deze maand als mijn opleiding af te ronden. Ik ben nog aan het wachten op een vrijstelling voor het examen maar dat is heel een gedoe. De module die ik nu volg is veel herhaling waardoor ik veel opdrachten mocht overslaan omdat het dus herhaling is. De docent wil dat je echt leert van een opdracht ivp alles opnieuw te doen. Nu heb ik de laatste les en die gaat over ouderdom. Beetje gek dat ik een opleiding volg m.b.t. kinderen en moet leren over ouderdom. In de uitleg van de module zeggen ze dat je alles moet weten omdat je kan switchen van doelgroep, maar dat motiveert me niet echt voor de laatste opdrachten. Als ik volgende week nog geen antwoord heb ik mijn vrijstelling aanvraag maak ik het examen maar, dan maar alles weer herhalen. Maar dan ben ik er daarna wel klaar mee, en dat geeft misschien wel wat meer rust gedurende week. Ook al wil ik altijd wel verder leren, toch merk ik dat het soms teveel is.

En dan nog verder, druk op zoek naar een grotere woning maar het aanbod is helaas niet hoog. Veel flatjes en dan ga ik er niet echt op vooruit. Dus nog even geduld, het komt vanzelf. Je zou denken, waarom groter? Nou ik kan mijn spullen niet echt meer kwijt en dat is nogal vervelend. En ja, een extra slaapkamer zou helpen maar vaak zijn dan 2 kamers kleiner dan wat ik nu heb. En nu heb ik een fijne buitenruimte en dat wil ik eigenlijk niet verwisselen met een klein balkon. Dus nog even volhouden.


Voor de rest gaat alles wel zijn gangetje. Ik zou graag wat regelmatiger willen bloggen maar hopelijk kan dit ook nadat ik mijn opleiding heb afgerond. Dat is er dan meer ruimte voor heb. Oja, ik had de afgelopen twee weken geen tijd omdat ik er achter kwam dat glee 29 juni van Netflix gaat en ik dus alles nog een keer moet gaan zien… nog 10 dagen en 1.5 seizoen te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: