Vakantie, Vakantie!

Ik heb deze blog opnieuw moeten schrijven want ik zou hem vorige week al plaatsen. Maar nu is die niet meer actueel dus dan maar even opnieuw. Ik heb namelijk alle tijd omdat het weekend is, en ook voor mij vakantie. Heeerlijk. Ik heb er echt naartoe geleefd, gewoon niet de wekker moeten zetten om te gaan werken. Nou dat klopt trouwens deels maar dat leg ik later wel uit.


De afgelopen week werd ik moe wakker. Dan slaap je acht uren en mag je er wel vanuit gaan dat je genoeg energie opgebouwd hebt. Nou nee, mijn lichaam was er klaar mee en wilde gewoon langer liggen. Ik heb me een aantal weken geleden zelfs verslapen en net op tijd gekomen op mijn werk. Een teken dat ik toe was aan vakantie. Ook was ik prikkelbaarder en dat is verre van handig met mijn autisme. Oja en vergeet niet de vergeetachtigheid en het snel afleidbare deel. Ja, het was een lekkere chaos is mijn hoofd. Maar nu is het vakantie en wat tref ik het met het weer. Misschien wel iets te warm maar dat kunnen we wel weer oplossen. Mijn vakantieplannen? Eén week ben ik echt vrij en de andere week ga ik vrijwilligerswerk doen bij de kindervakantieweken van Humanitas. Ik kan die week ervoor nog naar mijn ouders op Lauwersoog gaan maar met de verwachte temperaturen heb ik niet heel veel zin om in een bus of een auto zonder airco te zitten. Dus mijn vakantieadres is mogelijk bij mijn ouders in de tuin met een peuterbadje en schaduw zoeken. Oja, niet vergeten dat ik ook mijn koffer voor het kamp moet inpakken.

Voor de rest loopt alles wel lekker. Ik ben lekker aan het sporten. Wel weer door mijn enkel gegaan dus die is nog steeds erg kwetsbaar. En ik ben als het goed is klaar met mijn opleiding, nog even wachten op het cijfer van het laatste examen maar ik heb goede hoop. Ik had een aantal keer een vrijstelling aangevraagd maar degene die er uiteindelijk over moest beslissen was nu met vakantie. Dus kon uitstel krijgen maar ik heb geen zin om langer te wachten, dus nu heb ik het maar gewoon gedaan. Het is nu afwachten. Wel ben ik echt wel toe aan meer ruimte. Ik wilde gisteren mijn slaapkamer/vide herinrichten om te kijken of ik opbergmogelijkheden kon creeëren maar mislukt. Nog een paar maanden en dan hopelijk een eigen huisje. Nu was het schrijven van deze blog de perfecte afleiding van de zomerschoonmaak, waar nu eigenlijk mee verder moet. Fris de vakantie in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: