Het einde is in zicht!?

Het einde is inzicht!

Pff oke, je hoeft nog maar heel even en het gaat nu super goed, toch? Ja het gaat goed, en als ik dat zeg over het doen van het afstudeeronderzoek dan is dat al heel wat. Ik ben in middels al veel verder en ik heb het idee dat het einde ook echt in zicht is. En weet je? Dat is echt een heel fijn gevoel. Ook heb ik mezelf, op mijn herstellende gekneusde ribben na, aardig in balans. In het weekend rustig aan doen, misschien wat doen aan school, en door de week me richten op mijn afstuderen.

……………………………………………………………

Sommige studenten hebben het onderzoek en moeten nu wachten op het resultaat, wat gaat het worden? De meeste zijn volgens mij nog best druk bezig met het uitwerken van de resultaten enzo. Het afstudeeronderzoek van mijn opleiding bestaat uit zeven hoofdstukken, waarvan ik de eerste vier al heb afgerond (misschien nog even de puntjes op de i) en ben al begonnen met hoofdstuk 5, wat bestaat uit drie onderdelen. Hoofdstuk 6 zijn de aanbevelingen en in hoofdstuk 7 beschrijf je de samenwerking, moet je een dilemma uitwerken en moet je kort je visie toelichten. Daarvan is gelukkig al een deel gedaan, doel is om de 17de of 18de alles bij mijn studiegenoten in te leveren voor wat feedback.

images (1).jpg

27ste is de inleverdatum en dan heb ik ook twee weken vol spanning en ik zeg je, niet alleen omdat ik moet wachten op het resultaat maar ook wel omdat ik dan mijn eerste rijlessen heb… Tot die tijd nog even aan de bak en af en toe mezelf wat plezier gunnen. Het is ook onmogelijk om langer dan een paar uur achter elkaar je te kunnen concentreren. Een voorbeeld is dat ik op mijn kamer bezig ben en opeens een fotolijstje zie staan met daarin de kaart van een ander. Hier staat op: “Geloof in jezelf Julia, dat is wat ik je wil meegeven… en een liedjes zou leuk zijn!”. Ja Julia, geloof gewoon in jezelf, nog een paar dagen en je hebt zeeën van tijd. Bijvoorbeeld om je autotheorie te leren, of de stressen of het allemaal wel goed is.

Dat laatste was natuurlijk een grapje, eenmaal ingeleverd is ook echt klaar. Je kan er toch niet heel veel meer aan doen. En is het niet voldoende, dan ga ik ff heel hard huilen en daarna genieten van mijn vakantie en van het geld dat ik dan nog krijg van ome DUO. Tuurlijk wil ik meteen een voldoende maar zo niet dan moet ik daar vrede me hebben.

……………………………………………..

In de tussentijd ga ik nog lekker optreden op het concert van mijn zangles met het liedje ‘Neem de tijd’ (https://penandpaperlife.com/2019/05/16/inspiratiebron/), een eigen geschreven liedje wat me soms de motivatie geeft om door te gaan. Misschien, wanneer ik het anderen laat horen, dat ik mezelf echt ga geloven. Die hoop is en blijft er altijd.

download (4).png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: